Kinga a dat-o din nou în bară! Răfuiala cu apă se sfârșește cu un pahar spart, dar și cu o pedeapsă grea pentru concurentă. Iată ce decizie a luat Andreea Mantea

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 07 sep 2022, 19:03

Kinga a întrecut din nou măsura cu joculețele ei, Andreea Mantea ia atitudine. Ce pedeapsă va primit concurenta?

Nu este prima dată când Andreea Mantea îi atrage atenția Kingăi în ceea ce privește comportamentul, precum și spartul paharelor din casă. Blondina a dat-o din nou în bară, însă, de această dată, ieșirea ei nu va mai fi trecută cu vederea.

Cum va fi pedepsită Kinga

Kinga, în spirit de glumă, a cerut la cameră să-l poată stropi cu câteva picături de apă pe unul dintre concurenți.

Cel vizat a fost Alin, unul dintre cei mai noi băieți din casă, dar și unul dintre cei mai controversați.

Răfuiala cu apă s-a sfârșit cu un pahar spart și cu cioburi peste tot prin casă. Concurenții au luat-o în spirit de glumă, însă ce a urmat i-a lăsat fără cuvinte.

Andreea Mantea nu este la primul avertisment pentru Kinga, care are un comportament ușor deplasat și trece mereu peste cuvântul producției.

Ei bine, jocul blondinei i-a adus și o pedeapsă.

Citeste si: Cine este Raluca, noua concurentă care a pășit Casa iubirii? „Parcă e Scufița roșie” Iată cine este băiatul care i-a atras atenția și ce cadouri inedite le-a adus concurenților!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

”Pe loc toată lumea.

Dă-te!...Ce discuție am avut ultima dată? Legat de pahare și comportament”, a spus Andreea Mantea, vizibil nervoasă.

Kinga a afirmat că nu ar fi trebuit să se mai întâmple, dar intenția ei a fost să se joace.

”Ai cerut la cameră câteva picături și apoi, comportamentul tău care a fost?...Nu zice nimeni să nu va jucați, dar vreau să va jucați frumos.

Ce ai cerut și cei ai făcut...nu mai mințiți camerele...Kinga, vei fi pedepsită, exact așa cum ți-am promis”, a mai spus Andreea Mantea.

În ediția de mâine a emisiunii ”Casa Iubirii”, Kinga își va primi pedeapsa. Ce se va întâmpla cu tânăra? Aflați joi, 8 septembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.

Citeste si: Sorin lansează bomba și îi lasă cale liberă Kingăi: ”Să mă bagi și pe mine în seamă un pic” Reacția Nicoletei o puteți vedea marți, 6 septembrie, într-o nou ediție a emisiunii ”Casa Iubirii”, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.