Kinga a primit provocarea supremă să-l sărute pe Radu! Cum a reacționat concurentul când a văzut-o atât de hotărâtă: ”Și-a arătat adevărata față”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 13 oct 2022, 19:00
Kinga a primit provocarea supremă să-l sărute Foto(4)

Kinga a primit provocarea supremă să-l sărute

Sursa: Captură KANAL D

Andreea Mantea a provocat-o pe Kinga să-l supună pe Radu la un test. Cum a reacționat concurentul?

Kinga a fost destul de reticentă în ceea ce privește provocarea pe care Andreea Mantea i-a dat-o. Pentru un moment nu a vrut să meargă în casa băieților pentru a-l supune pe Radu la proba sărutului, însă, într-un final, și-a luat inima în dinți și a plecat.

Kinga nu s-a înșelat. Radu chiar a vrut să o sărute 

Kinga a știut de la bun început că Radu nu o va refuza, drept urmare, când blondina s-a dus în casa băieților, pentru a-l săruta pe concurent, acesta nu s-a retras în momentul

în care au fost la un pas să-și atingă buzele.

Andreea Mantea l-a pus pe Radu să o ia pe Kinga în camera roșie pentru a-și rezolva problemele.

”Nu mă duc, doamna Andreea. Nu mă duc absolut nicăieri. Îmi pare rău, pentru asta nu mă duc...Ce sunt eu? Se joacă cu mine”, a spus Radu deranjat de faza pe care Kinga i-a făcut-o.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Exclusiv! Grațiela de la Casa Iubirii, la braț cu noul iubit. Prima apariție a fostei concurente de la Casa Iubirii cu noul bărbat din viață ei

Kinga s-a enervat la culme pentru că Radu nu vrea să meargă să discute cu ea în camera roșie.

”Acel gest cu pupicul a fost un mic pariu pe care l-am făcut cu fetele și am spus că dacă eu merg să-l sărut pe Radu, el, cu siguranță, o stea, asta s-a și întâmplat și s-a suprărat foarte, foarte tare pe mine”, a

spus Kinga despre faza făcută lui Radu.

”Gestul Kingăi de a încerca să mă sărute, a vrut, de fapt, să demonstreze, a și reușit, că mie îmi place de ea, dar, de fapt, și-a arătat adevărata față și cumva a arătat că doar se joacă cu mine și atât”, a spus Radu. 

Citeste si: Xenia și Cristian Marinescu de la ”Puterea Dragostei”, idilă secretă?! Fosta concurentă de la ”Casa Iubirii” a făcut dezvăluiri fără precedent: "Este foarte tupeist și îi place să se joace cu femeile"

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.