Kinga a răbufnit! Ce decizie a luat concurenta în privința lui Radu: ”Mă ajută mai mult să mă îndepărtez” Mai vrea sau nu să formeze un cuplu cu el

Author: Madalina Maftei
Kinga a răbufnit! Ce decizie a luat concurenta în privința lui Radu: ”Mă ajută mai mult să îndepartez” Mai vreau sau nu să formeze un cuplu cu el? Foto(4)

Kinga a răbufnit! Ce decizie a luat concurenta în privința lui Radu: ”Mă ajută mai mult să îndepartez” Mai vreau sau nu să formeze un cuplu cu el?

Sursa: Captură KANAL D

Kinga a rupt tăcerea și a dezvăluit că s-a înșelat în privința lui Radu, ba chiar a mărturisit că de când l-a cunoscut este nefericită.

Kinga regretă că s-a focusat exclusiv pe Radu și nu le-a acordat atenție și altor băieți din ”Casa Iubirii”. Concurenta suferă enorm pentru că s-a îndrăgostit de el și nu sunt deloc pe același calapod.

Ce spune Kinga, despre relația cu Radu: Nu sunt fericită 

Kinga a ajuns la capătul puterilor și regretă că nu a acceptat încă de la intrarea în competiție să cunoască și alți băieți.

Aceasta suferă foarte tare din cauza lui Radu și îi este teamă să se atașeze de el. Andreea Mantea i-a acordat șansa să spună lucrurilor pe nume și, totodată, să spună ce o apasă și ce nu o lasă să fie fericită.

”Evoluția mea este una proastă. (n.r De ce?) Pentru că în momentul ăsta nu sunt fericită”,  

a spus Kinga.

”Am înțeles cu toții, doar că tu lași de înțeles altceva, că evoluția ta de până acum, tot ce ai făcut până acum, este un lucru greșit”, i-a spus Andreea Mantea.

”Cred că m-am apropiat prea mult. Cred că nu trebuia să fac ce simt”, a mai spus Kinga.

Robert îi susține decizia Kingăi și este de acord cu ea că s-a grăbit și nu și-a acordat șansa de a cunoaște și alți băieți din casă.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

”Ba da, a zis bine. Nu trebuia să se focuseze doar pe tine, trebuia doar să te cunoască și în același timp să cunoască și pe alții, să ia o hotărâre din timp”, a

spus Robert.

Citeste si: Corina a plecat în lacrimi din Casa Iubirii! Ce s-a întâmplat cu concurenta în timpul emisiunii. Andreea Mantea i-a dat undă verde să iasă din casă

Kinga vrea să cunoască și alți băieți

Sorin este de părere că Kinga este prea disperată să aibă o relație și se aruncă singură în groapă, înainte să se întâmple ceva rău.

”Dă curs la cunoaștere, la apropiere, pănâ să te gândești la relație. Îți pui groapa în față dinainte să se întâmple ceva și tu te vezi direct în groapă”, a spus Sorin.

Kinga a mărturisit că Radu o face nefericită și este în continuă suferință. Concurenta a izbucnit în lacrimi, fiind greu încercată de decizii. Aceasta a cerut să vorbească cu Robert.

”Pot să vorbesc, vă rog, cu Robert...Mi-am dat seama de el”, a spus Kinga printre lacrimi.

Citeste si: Andreea Mantea face un anunț neașteptat! Ce se întâmplă cu Kinga: Vreau să vorbesc cu Robert. Urmăriți o nouă ediție plină de suspans ”Casa iubirii” vineri, 22 aprilie 2022, de la 10:00 și de la 17:00, la Kanal D

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.