Kinga de la Casa Iubirii nu mai arată deloc la fel! Fosta concurentă, transformare uluitoare la nivelul feței. Fanii nu au mai recunoscut-o

Author: Alice Popescu
Actualizat: 12 sep 2023, 00:55

Fosta concurenta de la Casa iubirii si-a socat fanii cu transformarea pe care si-a facut recent la nivelul fetei.

Kinga, fosta concurenta de la Casa Iubirii, a traversat o perioada dificila atât în show-ul matrimonial cât și după ce a fost eliminata, însă acum, frumoasa blonda este pe drumul cel bun și încearcă să se puna pe picioare și să își revină din depresia care pusese stăpânire pe ea. După 8 luni petrecute în cadrul reality-show-ului, Kinga nu se mai regăsea și nu mai era deloc în pielea ei. 

Citește și: Exclusiv! Kinga dezvăluie adevăratele motive pentru care nu poate trece cu vederea gestul Larisei din Casa Iubirii: "Asta înseamnă să îmi fii alaturi?"

Kinga, de nerecunoscut dupa ce si-a marit buzele

Dar, se pare că frumoasa Kinga, a dat uitării supărările și dezamăgirile provocate cel mai mult de Radu, bărbatul care i-ar fi luat mințile în Casa Iubirii și a început să se ocupe mai mult de ea și de aspectul ei fizic.

Chiar blonda a recunoscut că vrea să fie împăcată cu ea, să aibă un job bun, mai ales că acum s-a mutat și în București, iar pe ultimul plan ar fi o relație:" Nu m-am putut apropia de nimeni. Mi-a fost frica, sincer. Nu am încredere în nimeni, prefer să mă ocup de mine, să am un loc stabil de munca, să îmi fie bine și pe urma...Sunt
deschisa, îmi mai scrie băieți, mai vorbesc și când un băiat face sala, îmi e mai ușor să discut cu el,"
a dezvăluit Kinga. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Kinga, transformare uluitoare dupa Casa Iubirii

 

Și nici că a stat pe gânduri, căci frumoasa blonda, a trecut la fapte.

A mers la o clinica de înfrumusețare, acolo unde și-a mărit buzele și și-a conturat sprâncenele. Rezultatul a fost umitor pentru că mulți dintre admiratorii ei nu au mai recunoscut-o și i-au trimis numeroase mesaje! Kinga, se pare, că începe să își revină și să facă tot posibilul să fie în forma și mai ales frumoasa.