Kinga, decizie neașteptată în Casa iubirii! „Vorbește cu băieții că vreau să plec acasă” Concurenta va izbucni în lacrimi și va solicita sa fie nominalizată! Aflați care va fi deznodământul Galei de duminică, 13 noiembrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Author: Ana Filip
Actualizat: 12 nov 2022, 20:03
kinga din casa iubirii Foto(6)

Kinga ajunge la capătul puterilor si își dorește să plece acasă

Sursa: Captură KANAL D

După multe dezamăgiri trăite în Casa iubirii, Kinga își dorește să plece din emisiune! Aflați în Gala de duminică, dacă va fi sau nu nominalizată de către băieți!

Încă de la începutul sezonului, Kinga a devenit una dintre cele mai controversate concurente din Casa iubirii, pe de o parte din cauza trecutului ei destul de agitat și pe de altă parte din cauza relației sale cu năbădăi alături de Radu, unul dintre cei mai apreciați concurenți din emisiune.

Pe parcursul show-ului, Kinga a fost protagonista multor certuri, conflicte și ieșiri nervoase necontrolată, care i-au adus multă tristețe.

Deși la început se visa alături de Radu, formând un cuplu reușit în cele din urmă, cei doi au avut parte de multe momente dificile și certuri aprige și au încercat din răsputeri să le depășească, însă de fiecare dată au ajuns să își spună din nou adio.
În clipa în care Radu a dat semne că o place pe Anca și a început să o curteze, fiind deseori în preajma ei, Kinga a suferit cea mai mare dezamăgire și toate speranțe și iluziile sale s-au spulberat, constatând cu durere că l-a pierdut definitiv pe Radu.

Kinga, decizie neașteptată în Casa iubirii! „Vorbește cu băieții că vreau să plec acasă”

Conflictul cu Diana din această săptămână a umplut paharul pentru Kinga, iar în Gala de duminică, 13 noiembrie, concurență va izbucni în lacrimi și îl va chema pe Radu să îi ceară o ultimă favoare. Concurenta îi va cere fostului ei partener să le transmită băieților să o nominalizeze deoarece ea își dorește să plece acasă cu orice preț.

Citește și: Kinga, mărturisiri cu ochii în lacrimi! Care este lecția pe care concurenta a învățat-o în Casa iubirii! „M-am atașat de el!” Iată cum s-ar simți dacă ar fi să plece singură din emisiune!

În vreme ce Kinga va plânge cu lacrimi amare în casa fetelor, singură colegă care îi sare în ajutor să o consoleze este inițial Larisa și apoi va interveni și Bianca, în ciuda vechilor neînțelegeri avute în trecut.

Pe de altă parte, în casa băieților aproape toți își vor exprimă îndoială față de lacrimile Kingai, acuzând-o că este din nou teatrală și se victimizează.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Observ Kinga că apreciezi că persoanele care au fost jignite de ține acum te susțin și încearcă să îți dea sfaturi, dar persoanele pe care tu mereu le-ai aparat nu dau nici doi lei pe ține!”, spune

Bianca.

Tot în Gala de duminică, Kinga și Diana vor ajunge din nou să aibă un schimb de replici acide. Pe de o parte, Diana o acuză că nu a avut argumente solide în timpul disputei lor de săptămâna această, iar pe de altă parte, Kinga se enervează și îi cere colegei sale să pună punct conversației.

Spre finalul Galei, Andreea Mantea îi va întreba pe toți concurenții dacă sunt pregătiți pentru verdictul serii pentru a afla cine va pleca acasă dintre concurenții nominalizați.

Aflați cine va fi eliminat dar și ce reacții se vor stârni în Casa iubirii, duminică, 13 noiembrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D!

Citește și: Diana le-a declarat război Kingăi și Andreei! „Tu nu știi de bun simț” Cele trei concurente au declanșat un scandal de proporții astăzi în Casa iubirii! Iată până unde s-a ajuns!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.