Kinga izbucnește în lacrimi, după ce Radu merge cu Grațiela în camera roșie! Aflați ce reacții se vor declanșa în Casa iubirii, vineri, 29 aprilie 2022, de la ora 10:00 și 17:00, la Kanal D!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 apr 2022, 01:38
casa iubirii Foto(6)

Kinga, in lacrimi

Sursa: Captură KANAL D

Deși a decis să-l dea uitării Radu, Kinga pare din ce în ce mai afectată de gesturile lui față de Grațiela.

Concurenții din Casa iubirii continuă să își caute cu ardoare jumătatea ideală în cadrul show-ului matrimonial și încearcă din răsputeri să se apropie de cei sau cele pentru care au anumite afinități, pentru a forma relații serioase și de ce nu să se gândească și la un viitor împreună. Însă au apărut deja și primele deziluzii și dezamăgiri în rândul concurenților care deși au încercat să se apropie, n-au reușit să formeze un cuplu.

Este și cazul lui Radu și al frumoasei Kinga, care au ajuns să se despartă însă par să sufere cumplit.

Ce se întâmplă în Casa iubirii vineri, 29 aprilie: Kinga izbucnește în lacrimi, după ce Radu merge cu Grațiela în camera roșie!

După ce în ediția de joi a emisiunii Casa iubirii, Kinga și Radu au hotărât să își spună adio definitiv, în ediția de astăzi, cei doi tineri dovedesc din nou tuturor faptul că încă mai au sentimente unul pentru celălalt, deoarece apare gelozia, care îi da de gol.

Citeste si: Momente emotionante in Casa iubirii! Scrisoarea Biancăi Mitroi a ajuns în mâinile lui Sorin! Iată cum a reacționat tânărul! "Să lupte ea pentru mine acum"

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Astăzi, Andreea Mantea le va lansa concurenților câteva provocări inedite, menite să îi ajute să se cunoască mai bine și de ce nu să se apropie mai mult unii de ceilalți.

Astfel, la un moment dat Radu va ajunge în camera roșie cu Grațiela, cea mai recent intrată în competiție, iar Kinga explodează de nervi și gelozie, demonstrând tuturor că încă îl place pe Radu, chiar dacă refuză să recunoască acest lucru, din prea mult orgoliu. Tânăra va izbucni în lacrimi și cu toate acestea va susține că Radu nu este pentru ea, stapanindu-și cu greu lacrimile.

Pe de altă parte, Ștefania o înfruntă pe Iolanda și ajung la un schimb de replici acide și răutăcioase. Iar Andreea Mantea va interveni, atrăgându-le atenția că le va da o pedeapsa și mai gravă pentru a le liniști.

Citeste si: Sorin și Natalia, momente de tandrețe în Casa Iubirii. Imaginile o vor scoate din sărite pe Bianca Mitroi