Kinga l-a cucerit iremediabil pe Radu! Ce sentimente are tânărul pentru ea: Așteaptă afecțiune, atenție, iubire

Author: Madalina Maftei

Kinga l-a cucerit iremediabil pe Radu! Ce sentimente are tânărul pentru ea: Așteaptă afecțiune, atenție, iubire

Sursa: Captură KANAL D

Radu și-a deschis sufletul și a vorbit despre sentimentele pe care le are pentru Kinga. Acesta a dezvăluit că felul ei de a fi îl atrage foarte tare.

Radu și Kinga au avut o afinitate unul pentru celălalt încă de când au intrat în Casa Iubirii, iar relația lor pare că evolueaz, însă cu pași mici. Kinga este o fire geloasă, iar pentru un moment s-a retras din jocul lui Radu, în speranța că acesta poate vrea să cunoască și alte fete. Andreea Mantea l-a luat la întrebări pe Radu, fără ca acesta să știe că Kinga aude întreaga discuție.

Ce sentimente are Radu pentru Kinga?

Radu s-a îndrăgosit de Kinga?! Ce spune tânărul despre frumoasa blondină

Radu a dezvăluit, la insistențele Andreei Mantea, ce sentimente are pentru Kinga, tânăra cu care tatonează încă de când a intrat în Casa Iubirii și după care i s-au cam aprins călcâiele.

Radu a mărturisit că în cele cinci minute în care a discutat cu Kinga, pe terasă, au lămurit lucrurile și i-a spus că nu este interesat să cunoască o altă fată din casă, ci ea

este prioritară pentru el.

”Am și lămurit un pic lucrurile în alea cinci minute cât am discutat, care zici că au fost câteva secunde. Am lămurit lucrurile pentru care ea era supărată. A zis că era pusă pe gânduri pentru că în prima zi când ne-am întâlnit în casă am fost întrebat de ce fete îmi place și am zis că de ea și de Bianca...Ea

mi se pare mult mai pe tipologia mea decât Bianca...A venit și mi-a adus micul dejun, foarte frumos aranjat”, a spus Radu despre Kinga.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Ce face Andreea Mantea în culisele show-ului Casa Iubirii! Motivul pentru care se ascunde: Când te caută toată lumea

Cu zâmbetul pe buze, Radu a dezvăluit că o place foarte tare pe blondină și speră să nu vadă nicio ieșire nervoasă din partea ei. În tot acest timp, Kinga a auzit întreaga discuție dintre Radu și Andreea Mantea, tânăra s-a emoționat foarte tare când au auzit cât de frumos vorbește despre ea.

”Arată bine, e atletică, e deșteaptă, e copilăroasă, pare genul de fată puternică, dar dacă o descoperi este un copil la interior, un copil care așteaptă afecțiune, atenție, iubire”, a

mai spus Radu despre Kinga.

Citeste si: EXCLUSIV! De ce riscă Iolanda eliminarea de la Casa Iubirii! Cristian Comănici face dezvăluiri: "E bine să fie și un turnător!"

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.