Kinga, mărturisiri cu ochii în lacrimi! Care este lecția pe care concurenta a învățat-o în Casa iubirii! „M-am atașat de el!” Iată cum s-ar simți dacă ar fi să plece singură din emisiune!

Author: Ana Filip
Actualizat: 11 nov 2022, 17:40

Kinga a făcut dezvăluiri neașteptate in Casa iubirii

Sursa: Captură KANAL D

Kinga i-a dezvăluit detalii neașteptate lui Cristian! Iată ce anume i-a mărturisit concurenta, după toate momentele dificile trăite în Casa iubirii.

Kinga s-a dovedit a fi una dintre cele mai controversate concurente din Casa iubirii. Aceasta a fost deseori admirată și susținută de public, fie blamată pentru reacțiile sale impulsive și pentru ieșirile sale nervoase necontrolate. Deși s-a simțit atrasă de Radu, încă de la începutul competiție, relația lor nu a funcționat. Cei doi tineri au trecut prin perioade frumoase, romantice, însă de fiecare dată au ajuns să se certe și să își spună adio.

Chiar dacă au încercat de multe ori să se împace aceștia nu au mai reușit să își salveze relația și au decis în cele din urmă să pună capăt definitiv poveștii lor.

Kinga, mărturisiri cu ochii în lacrimii! Iată care este lecția pe care concurență a învățat-o în Casa iubirii! „Este dezamăgitor pentru mine”

Momentul crucial care i-a adus mare dezamăgire și tristețe blondinei a fost acela în care Radu, concurentul pentru care ea încă mai are sentimente, a decis să formeze un cuplu cu o altă față din emisiune.

Astfel, cină romantică pregătită de Radu pentru noua lui partenera, Anca, i-a frânt inima Kingai, deoarece această încă mai speră în adâncul inimii sale într-o posibilă împăcare.

În ediția de astăzi, Kinga a avut o întâlnire în casa fetelor cu Cristian, unul dintre noii concurenți, căruia i-a făcut câteva dezvăluiri uluitoare din culisele inimii sale. Concurenta a simțit ca este momentul sa își deschidă inima si sa spună cu sinceritate despre ceea ce a trait. 

Vizibil afectată și abătută de toate dezamăgirile trăite în Casa iubirii, atât în relația cu Radu, cât și în relația ei cu celelalte colege, Kinga a încercat să exprime cu sinceritate gândurile sale și mai ales lecțiile pe care le-a învățat în cadrul show-ului până în prezent. În timpul discuției lor, Cristian a îndrăznit să îi spună Kingai concluzia la care el a ajuns în ceea ce o privește și anume faptul că îi cam place să se joace cu sentimentele altora.

Cristian: Ești aici demult! Ai înțeles cum funcționează chestia asta! Nu zic că acum te joci cu mine! Eu doar ziceam părerea mea!

Kinga: Eu sunt drăguță! Nu mă joc! Sunt două lucruri diferite! Una e să-ți bați joc de o persoană!

Cristian: Cu Radu, chestia pe care ați trăit-o voi și aia a fost o joacă! Pentru că dacă te gândești într-un fel, ție ți-a picat bine! Poate așa te vedea lumea într-o lumina mai bună! Nici nu v-ați sărutat! Nu era

nimic!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Kinga: Pentru mine un sărut e foarte important!

Cristian: De asta mi s-a părut foarte ciudat!

Kinga: M-am atașat de el!

Pe de altă parte, Kinga i-a mai dezvăluit lui Cristian și faptul că a avut multe de învățat în toată această perioadă petrecută în Casă iubirii și cel mai important este că dacă ar fi să plece singură

din emisiune la un moment dat, va fi foarte mulțumită de faptul că a devenit mult mai puternică față de cum era cu luni în urmă.

Citește și: Radu, cadou surpriză pentru una dintre fetele din Casa iubirii! „Am văzut că a fost foarte dezamăgită” Iată cum a reacționat Kinga și ce s-a întâmplat în casa fetelor!

Citește și: Kinga de la Casa Iubirii, critici acide din partea internauților când au văzut-o la volanul unei mașini exclusiviste: "Învață să ai stil lângă o astfel de mașină, fii o femeie cu clasă"