Kinga, momente dramatice în Casa iubirii! Concurenta a izbucnit din nou în lacrimi! Iată ce frământări i-au mistuit sufletul și la ce schimbări are de gând să recurgă!

Author: Ana Filip
Actualizat: 02 sep 2022, 19:00

Kinga cedează nervos si izbucneste in lacrimi in Casa iubirii

Sursa: Captură KANAL D

După multe dezamăgiri și deziluzii suferite în Casa iubirii, Kinga trece din nou prin momente de tristețe deoarece se simte foarte singură!

Dezamăgită din nou de faptul că nici noul concurent, Alin, intrat recent în Casa iubirii, nu și-a exprimat dorința de a o cunoaște mai bine și pe ea, Kinga se simte din nou respinsă și cade din nou victima vechilor sale frustrări. Mai mult decât atât, tânăra îl acuză pe Nicolas de situația în care a ajuns după ce acesta a etichetat-o și a criticat-o mult prea aspru.

Kinga, momente dramatice în Casa iubirii! Concurenta a izbucnit din nou în lacrimi

Deși speră că noul concurent intrat în Casa iubirii își va îndrepta atenția și către ea și astfel va există o șansă să formeze și ea un cuplu în emisiune, Kinga a trăit din nou dezamăgire profundă în clipă în care a realizat faptul că tânărul o place pe Xenia și are de gând să se dedice doar cunoașterii ei.

Întrebată în cadrul ediției de astăzi a emisiunii Casa iubirii de către Andreea Mantea ce anume se petrece cu ea, Kinga a răspuns că nu se simte deloc bine și că are mare nevoie să recurgă la câteva schimbări morale dar mai ales fizice menite să o ajute să își recapete încrederea în sine pierdută în urmă cu ceva vreme, după certurile si discuțiile avute cu Nicolas.

Andreea Mantea: Ce-i cu tine?

Kinga: Nu mă simt bine!

Andreea Mantea: De ce? Ce nu-ți place la tine?

Kinga: Fața și părul! Am și spus că aș vrea să mă tund! Mă gândeam că poate această schimbare mă va ajută să-mi revin!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Andreea Mantea: Nu o să-ți revii! Dacă îți tunzi părul nu cred că o să te ajute!

Kinga: Mă face să arăt în alt fel!

Andreea Mantea: Păreai foarte mândră de felul în care arăți, de toată muncă depusă! Și acum ce nu e bine!

Kinga: Acele jigniri m-au afectat foarte mult!

Andreea Mantea: Păcat! Iată cum o poate nenoroci un băiat pe o fată!

Citeste si: Alin, noul concurent din Casa iubirii, are de gând să o cucerească pe Xenia! Iată ce și-au spus cei doi tineri în camera roșie și cum a reacționat Radu! „Ce murdar joacă”

Citeste si: Natalia a recunoscut abia acum: "Ceva, ceva a fost între noi" Care este cel mai mare defect al lui Sorin de la Casa Iubirii

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.