Kinga, momente dramatice în Casa iubirii! Concurenta a izbucnit în lacrimi și le-a cerut iertare colegilor ei! Iată care a fost decizia acestora! A fost sau nu descalificată?

Author: Ana Filip
Actualizat: 08 sep 2022, 19:00
kinga din casa iubirii Foto(5)

Kinga a așteptat cu sufletul la gura decizia colegilor sai

Sursa: Captură KANAL D

Kinga a trecut prin momente de suspans în așteptarea verdictului în ceea ce privește posibila ei descalificare din Casa iubirii.

În ediția de miercuri a emisiunii Casa iubirii, Kinga a avut din nou un comportament neadecvat și de această dată nu a mai primit doar un avertisment ci a fost anunțată de Andreea Mantea că soarta ei în competiție va fi decisă de către colegii săi în ediția de joi când vor vota pro sau contra în ceea ce privește descalificarea ei.

Kinga, momente dramatice în Casa iubirii! Concurenta a izbucnit în lacrimi și le-a cerut iertare colegilor ei

Totul a plecat de la faptul că tânăra și-a dorit să facă o glumă și a cerut la camera să-l stropească pe Alin cu câteva picături de apă. Însă în cele din urmă răfuială celor doi concurenți s-a încheiat cu un pahar spart și multe cioburi prin casa băieților.

La scurt timp după incidentul provocat de Kinga, Andreea Mantea a intervenit pentru a-i comunica acesteia faptul că va fi pedepsită cu o posibilă descalificare de această dată pentru gestul ei, urmând ca soarta ei în emisiunea să fie decisă de voturile colegilor ei.

În ediția de joi a emisiunii Casa iubirii, Kinga a început prin a-și cere iertare tuturor colegilor ei pentru gestul ei deplasat din ediția precedentă și mai mult decât atât, tânăra, vizibil afectată de posibilă descalificare, le-a cerut acestora să-i mai acorde încă o șansă în Casa iubirii.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Spre finalul ediției de astăzi, Andreea Mantea i-a invitat pe rând pe toți concurenții să meargă să voteze pro sau contra în ceea ce privește plecarea Kingai din Casa iubirii, timp în care blondina a stat că pe ace în așteptarea verdictului serii.

După câteva momente de suspans, Andreea Mantea a comunicat faptul că decizia concurenților a fost ca tânăra să rămână în Casa iubirii și astfel să i se mai acorde o șansă pentru a-și mai cauta jumătatea ideală. Cel care și-a dorit să o felicite pentru izbândă și să o îmbrățișeze a fost nimeni altul decât Radu, care s-a arătat foarte impresionat de situația fostei lui partenere.

Citeste si: Kinga a dat-o din nou în bară! Răfuiala cu apă se sfârșește cu un pahar spart, dar și cu o pedeapsă grea pentru concurentă. Iată ce decizie a luat Andreea Mantea

Citeste si: Concurenții vor decide soarta Kingăi în ”Casa Iubirii”. Va fi sau nu descalificată din emisiune? Decizia finală o aflați joi, 8 septembrie, într-o nou ediție, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.