Kinga și-a pierdut încrederea în ea! Concurenta se simte complexată de felul în care arată: ”Ai devenit prea sensibilă” Urmărește o nouă ediție ”Casa Iubirii”, joi, 4 august, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 03 aug 2022, 19:03
Kinga și-a pierdut încrederea în ea și se simte complexată de felul în care arată Foto(4)

Kinga și-a pierdut încrederea în ea și se simte complexată de felul în care arată

Sursa: Captură KANAL D

Kinga este complexată de felul în care arată și se simte incomod în casă.

De câteva zile, Kinga este vizibil afectată de ceva, astfel, Bianca a intervenit și a dezvăluit că starea ei survine din cauza complexelor pe care le are din cauza aspectului său fizic. Concurenta izbucnește în lacrimi.

Kinga, complexată de felul în care arată

Ultimele zile nu au fost deloc bune pentru Kinga, se pare că tânăra nu se mai simte bine în pielea ei și este tot mai afectată de acest lucru.

Bianca a intervenit și le-a dezvăluit concurenților faptul că aceasta este complexată de stilul ei vestimentar.

”Vă rog să-i spuneți că stilul ei este frumos și nu este obligată să se îmbrace ca o doamnă bătrână sau orice, ca să fie femeie...Își face foarte multe probleme din cauza la ceea ce a fost și pentru voi”, a spus Bianca.

Andrei, concurentul cu care Kinga a avut cele mai grave dispute din casă, a intervenit și a dezvăluit că nu hainele contează, ci atitudinea și comportamentul, acestea o definesc ca fiind femeie cu adevărat.

Citeste si: Radu aruncă bomba: ”Curat nu prea, parfumat mai mult” Urmăriți o ediție incendiară ”Casa Iubirii”, miercuri, 3 august, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

”Dacă ea e o fată bună și așa, nu trebuie să-și pună neapărat tocuri, poate să vină în teniși, atâta timp cât este respectuoasă, cât are bun simț”, a spus Andrei. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

De asemenea, Ionuț a intervenit și a precizat că tânăra a devenit prea sensibilă și nu este ea.

”Ai devenit prea sensibilă, Kinga, nu ești tu...Dacă ai un pic de prestanță și ții la tine, poți să te îmbraci cum vrei tu și să arăți bine”, a spus Ionuț.

Toate sfaturile concurenților o fac pe Kinga mai sensibilă și începe să plângă în hohote. Fetele sunt alături de ea și încearcă să o îmbărbăteze.

Citeste si: Gratiela de la Casa Iubirii, mesaj secret de la Aya de la Puterea Dragostei despre Odeh. Unde a dat nas în nas cu el: "Eu cred că a fost cu cineva"

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?