Kinga și Andrei sunt la cuțite. Noul concurent o desființează pe Kinga: ”Ești varză”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 16 apr 2023, 00:35

Andrei s-a oferit să-i dea un sfat Kingăi, însă ea l-a luat în nume de rău. Un adevărat conflict s-a iscat între cei doi și s-a lăsat cu vorbe grele din partea noului concurent.

Andrei, noul băiat din Casa Iubirii, a avut intenția să-i ofere un sfat Kingăi, însă nici nu a vrut să-l asculte, ba chiar a iscat un adevărat scandal, din care au rezultat multe jigniri aduse la adresa blondinei.

Andrei: Mie nu-mi plac țărănismele, stop, frână 

Andrei și-a ieșit din minți, bărbatul nu poate admite comportamentul neadecvat al Kingăi. Acesta a vrut să-i dea un sfat prietenesc, însă s-a lăsat cu țipete și urlete.

Andrei: În legătură cu camera aia fermecată roșie, când ne-am văzut, mi-a plăcut, caterincă, flotări...eu îți spun sincer, și pentru tine spun asta, te văd o fată ok și chiar te respect, dacă nu te respectam nici nu-ți dădeam un sfat, nu mă interesa...Stăteai aici frumos și n-am înțeles, m-ai luat tu pe mine la caterincă, ia-mă altfel, nu mă lua pe mine cu pulpa.

Citeste si: Kinga și-a găsit nașul:”Tupeul tău nu are limite” Nicolas nu se lasă până când nu o va demasca pe blondină. Urmărește o nouă ediție ”Casa Iubirii”, vineri, 15 iulie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Kinga: Ia zi, ce voiai să zici.

Andrei: Ideea e că, părerea mea, uneori faci niște glumițe pe care le poți face altfel, mai bune de atât.

Kinga: Așa, și?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Andrei: Așa, și...

Kinga: Să zică mai repede.

Andrei: Mie nu-mi plac țărănismele, stop, frână.

Bărbatul este deranjat de atitudinea și comportamentul fetei, mai ales că intențiile lui nu erau rău voite, însă imaturitatea de care dă dovadă întrece orice limită.

”Degeaba ești o fetiță frumușică dacă nu vrei să te cizelezi. Adică, să fii mai finuță, și la felul în care vorbești”, i-a mai spus Andrei fetei.

Andrei este de părere că Kinga este o copilă răzgâiată care nu a fost pusă la punct. Spiritele se încing în Casa Iubirii, vorbele grele răsună în casă, Andrei și Kinga nu mai țin cont de camere și își aruncă vorbe dure, concurenții asistă la discuția lor și au rămas mască.

Citeste si: Andrei sare la atac: ”Nu-mi plac țărănismele. Ești o sărăcie. Urmăriți o ediție incendiară ”Casa Iubirii”, sâmbătă, 16 iulie, de la ora 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.