Kinga și Maria, scandal de proporții în Casa iubirii! „Mult tupeu, Maria! Ai plâns jumătate de sezon” Iată care a fost cauza disputei iscată între cele două concurente!

Author: Ana Filip
Actualizat: 09 aug 2022, 18:12

Kinga i-a declarat război Mariei. Iată de la ce anume a plecat totul și până unde a ajuns conflictul celor două concurente.

În ediția de luni a emisiunii Casa iubirii, concurenții au avut parte de o surpriză de proporții atunci când Laura, nouă față și-a făcut apariția în camera roșie și l-a invitat acolo pe Radu, care a acceptat chiar și să ii acorde un prim dans, în ciuda faptului că se află în cunoaștere cu Xenia. În ediția de marți, lucrurile au început din nou să se precipite în casă fetelor, mai întâi Bianca s-a arătat deranjată de gestul lui Andrei, care i-a pregătit micul dejun Laurei, nouă concurență.

Și apoi Kinga i-a declarat război Mariei, după un schimb de replici acide.

Kinga și Maria, scandal de proporții în Casa iubirii! „Mult tupeu, Maria! Ai plâns jumătate de sezon”

În ediția de marți în Casa iubirii, Kinga i-a declarat război Mariei, acuzând-o că relația cu partenerul ei este falsă. Pe de altă parte, Maria a încercat să îi răspundă colegei sale cu aceeași moneda însă nu a făcut decât să înrăutățească atitudinea Kingai, care a explodat și a început să lanseze replici jignitoare la adresa rivalei sale.

Kinga: Nu te mai lua tu cu de astea de școală! Cam mult tupeu aveți de-o vreme! Maria care a plâns jumătate de sezon! Ai venit cu lecția învățată aici să plângi! Eu nu trebuie să plâng!
Maria: Eu sunt Maria, Bravo, mie! Punct! Și tu ai plâns mai mult că mine în casă asta, dacă o luăm de la început! Nu mă impresionezi cu nimic!

În cele din urmă, Bianca a încercat să intervină între cele două concurente însă fără sorți de izbândă, deoarece Kinga și Maria au continuat să își spună replici dure și să își susțină punctele de vedere cu înverșunare.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Bianca: Fetelor, de ce va jigniți așa fără motiv, în loc să vorbiți!
Kinga: Ea spune că vreau un băiat aici, așa pentru Finală! Dacă o să am un iubit asta nu înseamnă că mă

duce până în Finală!
Bianca: Oricum ți-ai dori să fie o persoană puternică lângă ține, nu!
Kinga: În secundă asta da-mi un exemplu că eu nu gândesc! Hai spune!
Maria: Te las în suspans!
Kinga: Aici sunt camerele, va rog frumos să nu tăiați la montaj! I-am cerut să-mi dea un exemplu și nu poate pentru că ea nu gândește! Ea cade prost!
Maria: E o prefăcută totală!
Kinga: Tu ești o prefăcută din prima zi în casă asta!

Citeste si: Cine este Laura, noua concurentă din ”Casa iubirii”? Iată cine este băiatul care i-a atras atenția și cum a reacționat actuala lui partenera

Citeste si: Kinga, amenințare fără precedent în Casa iubirii! ”Să vezi în gală, te dau afară” Iată pe cine vrea concurenta să elimine din competiție în Gala următoare!