Kinga și Radu, atingeri subtile în camera roșie. Care a fost primul lucru pe care și l-au spus după multă vreme

Autor: Madalina Maftei
video Foto(4)

Kinga și Radu au avut cameră roșie. Cei doi și-au spus ce nu au avut curaj să-și spună până acum.

Kinga și Radu, momentul dezvăluirilor în camera roșie. Își vor da cei doi încă o șansă?

Radu și Kinga, împreună după mult timp

Kinga și Radu s-au decis să-și mărturisească tot ce nu au îndrăznit să-și spună până acum. Perioada în care s-au aflat în cunoaștere i-a ajutat ca astăzi să se cunoască mai bine unul pe celălalt. Cei doi au discutat și au ajuns la un numitor comun.

Kinga: ”Ieri am fost foarte surprinsă când mi-ai luat apărarea. Vreau să te întreb de ce tu crezi în mine? Uite, și ieri când am spus de faza cu Nicolas, am spus că nu s-a întâmplat nimic și tu ai spus ”Băi, eu o cred pe Kinga”. Tu mă crezi având în vedere că nimeni nu mă crede.”

Citeste si: Kinga, invitată de Radu în camera roșie: „Când vad că ești atacată mă doare foarte tare” Ce au cei doi să-și spună. Urmăriți o nouă ediție ”Casa Iubirii”, luni, 12 septembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Radu: ”Pentru că eu te cunosc pe tine și știu de fapt cum ești tu. Pe cuvântul meu de onoare, eu când te văd că ești supărată, că ești atacată din toate părțile, pe mine mă doare foarte tare. Oricâtă dușmănie a fost între noi doi...pe mine mă doare foarte tare când ești atacată”

Deși au existat tensiuni între ei, se pare că Radu este de partea Kingăi, în ciuda concurenților care vor să o trimit acasă, căci comportamentul ei le dă de furcă permanent.

Concurenții nu cred în vorbele celor doi și spun că totul este fals și nu au cum să se placă abia acum, după ce între ei au existat certuri aprige.

Larisa este una dintre concurentele care nu crede nimic ce se întâmplă între Kinga și Radu.

Citeste si: Ionuț este dezamăgit de atitudinea Larisei: ”Absolut toată schimbarea pe care ai avut-o ai dat-o de gard în două zile”. Urmăriți o ediție incendiară ”Casa Iubirii”, sâmbătă, 10 septembrie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D