Kinga și Radu, în pragul despărțirii definitive! „N-am venit în emisiune să mă umilești tu pe mine” Iată ce replici acide și-au spus în Casa iubirii și care a fost decizia lor finală!

Author: Ana Filip
Actualizat: 23 sep 2022, 14:54
Foto(4)

Momente dramatice în Casa iubirii pentru Kinga și Radu, care au ajuns din nou la cuțite! Iată ce s-a întâmplat între cei doi concurenți!

În Casa iubirii, săptămâna se încheie într-o atmosfera tensionată și tristă, deoarece și în ediția de astăzi s-au iscat multe discuții în contradictoriu și multe certuri aprige între unii concurenți. Momente dramatice pentru Kinga și Radu, care au ajuns din nou la cuțite și au decis în cele din urmă să se despartă definitiv, deși toată lumea aștepta cu nerăbdare că cei doi să redevină un cuplu în cadrul show-ului și să meargă mai departe împreună.

Kinga și Radu, în pragul despărțirii definitive! „N-am venit în emisiune să mă umilești tu pe mine”

Chiar dacă în ultimele săptămâni, Kinga și Radu au încercat să se reaproprie și au fost surprinși în ipostaze tandre, dând semne că și-ar dori să își reia povestea de iubire și să formeze din nou un cuplu în Casa iubirii, în ediția de astăzi, cei doi tineri orgolioși au ajuns din nou să se certe.

Discuția lor aprinsă a fost declanșată de o replică nepotrivită lansată de Kinga, care a afirmat că și-ar dori că Radu să fie mai matur și mai impunător, care să îi ofere siguranță. Radu a înțeles că tânăra vrea să-l determine cu orice preț să se schimbe și că nu îl place așa cum este el în prezent și de aici s-a declanșat o adevărată furtună în Casa iubirii.

Cei doi au continuat să își adreseze replici acide și chiar jignitoare și în cele din urmă au decis să pună capăt definitiv relației lor și să meargă fiecare pe drumul lui.

Kinga: Tu nu-mi dai nicio siguranță, Radu!

Radu: Eu nu te judec pe ține! Tu ai alte cerințe, nu știu, sper să vină cineva care să te placă așa cum ești!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Kinga: Omule, eu nu vreau să te schimbi! Eu vreau doar să te șlefuiesc!

Radu: Îmi place de tine așa cum ești! Poți să înțelegi chestia asta! Eu n-am venit să-ti reproșez o dată episodul când i-ai spart paharul în cap băiatului asta!

În zadar au încercat și unii dintre concurenți să intervină în discuția lor, deoarece Kinga și Radu au continuat să își spună tot ceea ce aveau pe suflet.

Larisa a fost cea care i-a dat dreptate lui Radu și a acuzat-o pe Kinga de faptul că de patru zile a dezbătut numai despre defectele lui Radu.

Citeste si: Kinga din nou în lacrimi, din cauza lui Radu! „Sper să vină cineva care să te placă așa cum ești!” Spiritele se vor aprinde din nou între cei doi concurenți! Aflați ce se va întâmpla, în Casa iubirii, vineri, 23 septembrie, de la ora 10:00 și 16:30!

Citeste si: Xenia și Alin în pragul despărțirii definitive! Bianca a profitat de ocazie pentru a-și mărturisi sentimentele față de Alin! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.