Kinga trece la un alt nivel! Cine este concurentul pentru care are o afinitate: ”Am spus la început că mă atragi și tu” Urmăriți gala ”Casa Iubirii”, duminică, 24 aprilie 2022, de la ora 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 25 iul 2022, 14:48

Kinga trece la un alt nivel! Cine este concurentul pentru care are o afinitate: ”Am spus la început că mă atragi și tu” Urmăriți o gală de excepție ”Casa iubirii”, duminică, 24 aprilie 2022, de la ora 16:00 și de la 19:00,

Sursa: Captură KANAL D

Kinga îl dă uitării pe Radu și trece mai departe. Cine este băiatul din ”Casa Iubirii” de care se simte atrasă? Urmăriți o gală de excepție duminică, în ziua de Paște, de la ora 16:00 și de la 19:00, la Kanal D.

Flavius îi spulberă speranțele Dorianei. Concurentul a mărturisit că se simte atras de Natalia, noua concurentă din ”Casa Iubirii”.

Flavius se simte atras de Natalia, noua concurentă

Tensiuni și emoții în cea de-a treia Gală ”Casa Iubirii”. Flavius, care până în prezent nu s-a arătat interesat de nicio fată din casă, mărturisește că se simte atras de Natalia, ultima concurentă intrată în competiție.

Acest anunț a străpuns-o puternic pe Doriana, care este atrasă de Flavius și și-ar fi dorit să-l cunoască mai mult.

”Natalia, când a venit în casă mi-a plăcut fizic de ea”, a spus Flavius.

”Mi-aș dori să-l cunoscut mai mult”, a spus Natalia.

”Dacă nu vine din partea lui și poate e din partea mea, dacă vine numai dintr-o parte, nu are rost”, a

spus Doriana.

”Cu Dori nu am avut clickul ăla de la început”, a spus Flavius.

Flavius o face pe Doriana să plângă în gală. Concurenta nu se aștepta ca acesta să-și îndrepte atenția către o altă fată.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Eliminarea care a luat pe toată lumea prin surprindere! Andreea Mantea a anunțat că unul dintre concurenți va părăsi ”Casa Iubirii” Cine a plecat acasă: Consider că faci o greșeală

Kinga trece la un alt nivel. Ce concurent i-a atras atenția

Kinga încearcă să-l uite pe Radu și vrea să cunoască și alți băieți din ”Casa Iubirii”.

Așa cum a dezvăluit recent, Radu nu o mai face fericită și consideră că a greșit când a luat decizia să-l cunoască doar pe el. Atenția ei este îndreptată acum spre Robert și Sorin.

”L-am cunoscut pe Radu, acum pot să te cunosc pe tine? Am spus la început că mă atragi și tu”, a spus Kinga.

Andreea Mantea anunță că liderii se săptămâna viitoare nu vor putea fi votați în gală.

Urmează o gală plină de suspans și emoții, cu dezvăluiri incendiare, duminică, 24 aprilie 2022, de la ora 16:00 și de la 19:00, la Kanal D.

Citeste si: Prima reacție a Corinei Niculescu după ce a părăsit ”Casa Iubirii” Ce mesaj le-a transmis fosta concurentă susținătorilor ei