Kiprianos și Teodora se cunosc! Ce relație există între cei doi concurenți din Casa iubirii. Robi fierbe de gelozie: "Ascunde ceva, îi tremură vocea!"

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 11 oct 2024, 18:17

Kiprianos este noul concurent din Casa iubirii! Ce relație există între el și Teodora?

În ediția de vineri, 11 octombrie, un nou concurent a pășit în Casa iubirii. Tânărul a fost primit cu căldură de toți concurenții, dar mai ales de Teodora. Bruneta s-a bucurat să-l vadă pe Kiprianos în competiție, mai ales că cei doi au vorbit în mediul online. Ce au discutat cei doi și care este, de fapt, relația dintre ei?

Citește și: Cine este Kiprianos, noul concurent care a pășit în „Casa iubirii”! Are 23 de ani și este jumătate grec. Pentru ce fată a intrat în competiție

Ce relație există între Kiprianos și Teodora?

Răsturnare de situație în Casa iubirii, după apariția lui Kiprianos în competiție. Andreea Mantea a anunțat că noul concurent și Teodora au vorbit în mediul online. Cei doi tineri au avut o discuție după ce a început sezonul 3 al emisiunii.

Andreea Mantea: "Ați vorbit pe Instagram? La casting ne-ai spus niște lucruri, îți aduci aminte?"

Kiprianos: "Da, am vorbit în trecut, dar chestii nesemnificative."

Andreea Mantea: "Total de acord, dar aș vrea să stabilim asta de la început. E mai bine să se știe lucrurile acestea de la început. Antoni și Teodora se cunoșteau de pe TikTok și s-au și întâlnit. E bine să le știm de la început. Tu la casting ne-ai spus că i-ai scris Teodorei când a intrat aici, în casă, și i-ai urat succes."

Kiprianos: "Da, i-am spus chestia asta și cam atât a fost."

Andreea Mantea: "Nu, tu i-ai scris, ea ți-a răspuns și tu i-ai mai scris."

Kiprianos: "Da, i-am spus să nu bage în seamă toate chestiile negative care o să se întâmple. Noi nu am vorbit la modul amoros. Nu voiam să zic, poate o puneam pe ea într-o ipostază anume."

Concurenții au recunoscut că au vorbit și au dezvăluit și ce mesaje și-au transmis. Kiprianos a asigurat-o pe Andreea Mantea că nu a fost nimic amoros între el și Teodora, ci doar au avut o discuție ca între prieteni. Însă, Robi nu vede cu ochi buni legătura dintre ei. Tânărul crede că Teodora ascunde ceva, deoarece s-a schimbat din momentul în care l-a văzut pe Kiprianos în Casa iubirii.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Se măresc iar pensiile, odată cu luna noiembrie! Cine va beneficia de această majorare?

Robi: "Eu simt omul când are ceva de ascuns."

Andreea Mantea: "Cine are ceva de ascuns?"

Robi: "Teo, cu siguranță are ceva, dar nu știu ce. Din expresiile feței... Ai fost singura care i-a făcut complimente.(...) Nu îmi place situația. Cred că Teo ascunde ceva. Se vede treaba asta după cum vorbește, cum gesticulează, îi tremură vocea."

Citește și: Robi și Teodora au dat cărțile pe față în “Casa iubirii”. Cum ar reacționa concurenta dacă o altă fată ar intra pentru Robi: „Vrei să stau să mă cert cu fata?”

Concurenții au observat că Robi dă primele semne de gelozie, dar tânărul neagă acest lucru și spune că sunt mici deranjuri.

Rămâne de văzut care va fi parcursul lui Kiprianos în competiție și dacă va interveni în relația dintre Teodora și Robi. Pentru a vedea ce au mai dezvăluit concurenții, urmăriți materialul video de mai jos.