Kira Hagi se pregătește de nuntă: Cine este și cu ce se ocupă Thomas Ferfelis, viitorul ei soț

Autor: Andrei Costanda

Thomas Ferfelis, viitorul soț al Kirei Hagi 

Sursa: Colaj Instagram & Libertatea

Thomas Ferfelis, viitorul soț al Kirei Hagi, a cerut-o recent în căsătorie.

Kira Hagi, fiica celebrului fotbalist Gică Hagi, a fost recent cerută în căsătorie de iubitul ei, Thomas Ferfelis, marcând astfel o nouă etapă în relația lor de lungă durată.

Cine este Thomas Ferfelis

Deși Kira a devenit o figură cunoscută în România, atât prin numele pe care îl poartă, cât și prin cariera sa în actorie, puțini știu detalii despre viața și cariera partenerului său de viață.

Thomas Ferfelis are 28 de ani și este originar din Grecia, însă s-a stabilit în România de mai mulți ani, alături de familia sa. El și Kira s-au cunoscut în perioada în care erau colegi la International British School of Bucharest, o instituție de prestigiu din capitală, unde ambii și-au format bazele educaționale.

Ferfelis și-a continuat studiile în străinătate, absolvind University of Southampton din Marea Britanie, una dintre cele mai respectate universități din țară.

După finalizarea studiilor, s-a întors în România, unde și-a început cariera în afaceri, implicându-se în activitățile familiale. În prezent, Thomas este manager la Cernica Events, un local de renume situat pe malul lacului Cernica, care este parte dintr-un holding de afaceri deținut de familia sa, Elgeka Ferfelis.

Cernica Events, locul pe care Thomas îl conduce, este cunoscut pentru organizarea de evenimente exclusiviste, fiind un punct de atracție pentru cei care își doresc evenimente speciale într-un cadru natural deosebit.

Această poziție managerială subliniază implicarea lui Thomas în afacerile familiei sale, continuând tradiția și valorificând experiența acumulată.

Citește și: De ce s-ar fi prăbușit avionul din Brazilia. Autoritățile au recuperat cutia neagră a aeronavei în care și-au găsit sfârșitul 62 de persoane

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Alin Oprea, despre durerea de a crește fără tată. Cât de tristă a fost copilăria artistului? „Eram mândru de rolul de tată care mi se dădea mie.”

Citește și: Câți ani au muncit românii  care urmează să primească cea mai mică pensie după recalculare: Pensionarii au termen de 45 de zile pentru a contesta valoarea acesteia

Citește și: Câți ani au muncit românii  care urmează să primească cea mai mică pensie după recalculare: Pensionarii au termen de 45 de zile pentru a contesta valoarea acesteia

Kira Hagi a vorbit despre familia sa

Pe de altă parte, Kira Hagi, cunoscută pentru determinarea și ambiția sa, a urmat o carieră diferită, fiind dedicată actoriei. Absolventă a facultății de actorie de la New York, Kira a demonstrat că poate să își construiască singură o carieră, fără a se baza pe renumele și resursele tatălui său.

Într-un interviu recent, Kira a mărturisit că numele Hagi nu reprezintă o povară pentru ea, ci mai degrabă o sursă de inspirație și determinare.

Aceasta consideră că este important să muncești și să te dedici unei meserii, iar susținerea morală a părinților săi a fost un factor esențial în parcursul său profesional.

„Nu este o presiune neapărat, nu este o povară numele pe care îl port. E o mândrie pentru mine și mai mult mă inspiră și îmi crează o determinare pentru munca mea. Mie mi se pare normal să muncești și să te dedici unei meserii. (…)

Sunt cei mai mari fani. Cu siguranță. Mă susțin. Ei nu cunosc domeniul, nefiind actori, așa că nu prea pot să-și dea cu părerea”, a declarat tânăra pentru Ego.

Pe măsură ce se pregătește pentru noul capitol din viața sa, Kira Hagi demonstrează că este pregătită să îmbine cu succes viața profesională cu cea personală, având alături un partener dedicat și implicat în propriile sale proiecte de succes.