Kiraz este rapita! Afla cum va reactiona familia copilei si ce masuri va lua Baris pentru salvarea ei, in aceasta seara, intr-un nou epiosd din serialul "Povestea noastra", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 ian 2019, 09:38

Chipesul Baris vine din nou in ajutorul lui Filiz si decide sa ii adaposteasca pe ea si fratii sai la el acasa, pentru a nu inrautati situatia lui Kiraz.

Kiraz, sora cea mica a lui Filiz, este rapita in timp ce incearca sa isi ajute familia sa isi gaseasca rezolvare la cat mai multe dintre problemele cu care se confrunta aceasta. Chipesul Baris vine din nou in ajutorul lui Filiz si decide sa ii adaposteasca pe ea si fratii sai la el acasa, pentru a nu inrautati situatia lui Kiraz.

 

In timp ce Baris lupta sa salveze mica familie de la dezastru, iar intregul cartier este bulversat de rapirea fetitei, Fikri, tatal alcoolic, incearca sa profite de situatia creata si sa isi consolideze

imaginea in ochii vecinei Seyma. 

 

Tufan, care nu o doreste in preajma pe Neriman, ii face o surpriza lui Tülay, deschizand astfel portile spre o noua serie de minciuni care vor complica si mai mult viata tinerei Filiz.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.