Kıvanç Tatlıtuğ, primele declarații despre fiul lui! „Kurt Efe este deocamdată blond și are trăsăturile mamei sale” Iată cum a fost surprins celebrul actor!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 iun 2022, 17:55
Foto(5)

Kıvanç Tatlıtuğ este considerat unul dintre cei mai talentați și apreciați actori ai momentului în Turcia.

Kıvanç Tatlıtuğ are 38 de ani și aproape două decenii de activitate în domeniul actoriei. Cu un talent deosebit și o alură încântătoare, Kıvanç a reușit să cucerească publicul din Turcia încă de la primele sale apariții pe micile ecrane devenind în scurt timp unul dintre cei mai apreciați actori din tânăra generație.

Kıvanç Tatlıtuğ, primele declarații despre fiul lui

Kıvanç Tatlıtuğ a devenit cunoscut publicului din România încă din anul 2014, când a jucat magistral rolul principal, Kurt Seyit, în serialul În dragoste și în război, iar apoi în anul

2021 talentatul actor a revenit la Kanal D în producția La răscruce, în rolul polițistului Kadir. De curând celebrul actor a devenit tătic pentru prima dată și trăiește cele mai frumoase clipe din viața lui.

Dincolo de carieră lui fulminantă, Kıvanç Tatlıtuğ este și un bărbat fericit și împlinit, deoarece are o soție minunată, renumită creatoare de modă, Başak Dizer (45 de ani), care de curând i-a dăruit un fiu pe care și-l doreau de mulți ani.

Cei doi soți au anunțat în presă din Turcia faptul că i-au ales numele Kurt Efe și că micuțul le-a adus mare bucurie în familie.

Citeste si: Actorul Kıvanç Tatlıtuğ și soția lui, Bașak Dizer, au devenit părinți! "Slavă Domnului, l-am luat în brațe" Cei doi soți trăiesc cele mai intense momente de fericire!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

De curând, celebrul actor Kıvanç Tatlıtuğ a fost surprins de jurnaliștii turci, într-un centru comercial exclusivist din Istanbul, acolo unde a declarat că venise pentru a cumpără aur pentru bebelușul unui prieten care tocmai a venit pe lume. Întrebat cum se simte în postura de tătic, Kıvanç Tatlıtuğ a mărturisit că deja și-a luat rolul de tată în serios și s-a obișnuit cu ideea paternității.

„M-am obișnuit cu paternitatea, să dea Dumnezeu tuturor celor care o doresc. Kurt Efe este deocamdată blond și trăsăturile mamei sale! Creștem, acum înțelegi mai bine cum ai crescut, în ce condiții ai crescut. Câștigăm experiență, descoperim ceva nou în fiecare zi, învețam mereu ceva nou! Acum s-a născut un copilul unui prieten. Mergem să-l vizităm! Pot împărtăși această emoție într-un mod complet diferit!”, a

spus Kıvanç Tatlıtuğ, potrivit gecce.com.tr

Citeste si: Kivanc Tatlitug, carismaticul Kadir din serialul ”La răscruce”, revine într-un nou rol. În ce producție va juca îndrăgitul actor

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.