Kıvanç Tatlıtuğ, protagonistul serialului ”La răscruce”, probleme grave de sănătate! Celebrului actor i s-a făcut rău pe platourile de filmare ale noului său proiect și a ajuns de urgență la spital!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 ian 2023, 14:05
Foto(5)

Momente de panică pe platourile de filmare ale celui mai așteptat proiect în Turcia! Renumitului Kıvanç Tatlıtuğ i s-a făcut rău chiar în timpul filmărilor și a fost transportat la spital! Iată ce a pățit îndrăgitul actor! Însănătoșire grabnică!

Kıvanç Tatlıtuğ face parte din categoria celor mai talentați și titrați actori turci. De câțiva ani încoace, presă din Turcia a scris despre carismaticul Kıvanç faptul că este unul dintre cei mai bine plătiți actori ai momentului. Acest lucru a venit că o răsplată pentru talentul lui desăvârșit și pentru pasiunea și dăruirea de care a dat dovadă în toate rolurile sale magistral interpretate, de-a lungul celor 18 ani de activitate.

De curând, celebrul actor a trecut prin momente extrem de dificile, deoarece i s-a făcut rău chiar pe platourile de filmare ale noului proiect în care a fost cooptat și în cele din urmă a ajuns de urgență la spital.

Kıvanç Tatlıtuğ, protagonistul serialului ”La răscruce”, probleme grave de sănătate! Actorului i s-a făcut rău pe platourile de filmare

Kıvanç Tatlıtuğ are 39 de ani și a reușit să urce pe culmile succesului încă de la primele lui apariții pe micile ecrane, devenind treptat unul dintre cei mai apreciați actori din Turcia.

Îndrăgitul actor a debutat pe platourile de filmare în anul 2005, în serialul Gümüş, iar de atunci a continuat să interpreteze roluri diverse, în multe producții de excepție, care i-au adus mari succese și notorietate pe plan internațional.

Citește și: Beren Saat și Kıvanç Tatlıtuğ, surprinși împreună la New York! Iată ce se întâmplă între cei doi actori din serialul Iubire ascunsă!

Publicul din România l-a cunoscut pe chipeșul actor încă din anul 2008, când a jucat în serialul Dragoste ascunsă, în care a jucat impecabil alături de talentată actrița Beren Saat, formând unul dintre cele mai reușite cupluri de actori turci. Apoi a revenit la Kanal D în distribuția serialului În dragoste și în război, în care a jucat rolul Kurt Seyit și ulterior în producția La răscruce, un serial de acțiune, care de asemenea i-a adus mare succes în carieră.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Anul trecut celebrul Kıvanç Tatlıtuğ a devenit pentru prima dată tătic și este extrem de fericit și împlinit alături de soția lui, renumită stilista Başak Dizer, de peste șase ani. La scurtă vreme după nașterea fiului sau, Kıvanç a revenit pe platourile de filmare, într-un nou proiect care a fost primit cu mare entuziasm de publicul din Turcia, deoarece celebrul actor a refăcut legendarul cuplu alături de Beren Saat, în serialul Când Regele pierde.

Citește și: Actorul Kıvanç Tatlıtuğ și soția lui, Bașak Dizer, au devenit părinți în această dimineață! "Slavă Domnului, l-am luat în brațe" Cei doi soți trăiesc cele mai intense momente de fericire!

La începutul acestui an, Kıvanç Tatlıtuğ a fost cooptat într-un alt proiect promițător și foarte așteptat de publicul din Turcia, producția intitulată Familia (Aile), unde actorul interpretează rolul principal alături de renumită Serenay Sarıkaya. Potrivit viatacuaromadecafea.com, îndrăgitul Kıvanç Tatlıtuğ a ajuns la spital, în urmă cu câteva zile, din cauza unei toxiinfecții alimentare. În cursul zilei de ieri, celebrul actor s-a simțit mai bine și a revenit pe platourile de filmare, însă la scurtă vreme a acuzat din nou o stare generală de rău, iar regizorii s-au văzut nevoiți să oprească filmările.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?