Kîvîlcîm, confruntare cu propriile convingeri! În această seară, de la ora 20:00, în noul episod al serialului “O dragoste”, difuzat la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 26 feb 2024, 10:54
video Foto(5)

Serialul “O dragoste”, care a cucerit încă de la prima difuzare telespectatorii Kanal D, continuă în această seară, cu un nou episod. Conflictele se întețesc și orgoliile ies tot mai mult la iveală.

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod al serialului “O dragoste”, difuzat la Kanal D, Kîvîlcîm va fi pusă în față unei noi situații neașteptate.

Citește și: Doga vrea să își reia studiile la Universitate. Vezi online live episodul 6 al serialului "O dragoste", în această seară, începând cu ora 20:00 la Kanal D

Kîvîlcîm, confruntare cu propriile convingeri!

Kîvîlcîm, o femeie educată, modernă, care crede cu tărie în independența femeii în societate, primește cu stupoare vestea că este dată în judecată pentru discriminare, în urma unui incident din trecut în care au fost implicate Kubra și sora acesteia. Kîvîlcîm ia imediat atitudine, atunci când primește înștiințarea de a se prezenta la tribunal și, cu ajutorul avocatului Can, ea speră să rezolve situația dificilă prin care este nevoită să treacă.

Omer face pași mici, dar siguri, către inima lui Kîvîlcîm, de care simte că s-a îndrăgostit. Cei doi vor petrece clipe minunate împreună alături de Cimen și Metehan, cei doi copii ai acestora. Pe de altă parte, Omer încearcă să finalizeze procesul de divorț cu soția sa, această nedorind să renunțe la mariajul său. Omer va fi nevoit să îi ceară ajutorul, în această situație, fratelui său, Abdullah, dar răspunsul acestuia îi va șoca.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Doga trece printr-o perioadă de adaptare cu familia lui Fatih și simte nevoia să petreacă timp cât mai mult alături de soțul său.

 Mai mult, Doga va fi pusă într-o situație neplăcută de către familia soțului său, atunci când aceștia află că tânăra noră se comportă <nepotrivit>, în societate. Frumoasa Doga va avea un șoc teribil atunci când Fatih le va da dreptate părinților săi în ceea ce o privește și va lua o decizie radicală.

Citește și: Alara Bozbey, frumoasa actriță care dă viață personajului Ecem în serialul „O dragoste”, o apariție răvășitoare în lumina reflectoarelor! Iată cum a fost surprinsă la cea mai recentă ședința foto

Dacă va reuși Kîvîlcîm să o determine pe Kubra, femeia care a acționat-o în judecată, să renunțe la acest demers care îi poate schimba dramatic viața și ce implicare va avea Omer în această situație, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.