Kivilcim îi accepta pe Mustafa și pe Nilay să locuiască cu ea.Vizionează serialul “O dragoste” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 07 mar 2024, 07:14

Episodul 14 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D joi

Sursa: Sursă Kanal D

Episodul 14 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D joi, 7 martie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “O dragoste” va fi transmis de luni până vineri începând cu ora 20:00, pe Kanal D. Află ce au făcut personajele tale preferate din articolul de mai jos:

Ce se întâmplă în episodul 14 al serialului “O dragoste”?

Kivilcim este dezamăgită de toată povestea legată de Omer și chiar dacă acesta i-a spus adevărul, ea refuză să aibă o relație cu un om însurat, chiar dacă mariajul este unul fals.

Când revine acasă, Kivilcim este surprinsă să îi vadă pe Mustafa și pe Nilay, și chiar dacă nu îi convine situația, acceptă ca aceștia să locuiască la ea. Doamna Sonmez este uimită de abilitățile pe care le are Mustafa în bucătărie, iar el îi povestește că la început a lucrat la bucătărie în unul dintre hotelurile familiei și că și-a dorit foarte mult să devină un bucătar faimos, dar părinții lui nu au fost de acord din cauza poziției lor sociale.

Între timp, Umut este foarte bolnav, iar când Alev îl sună și vede că nu îi răspunde la telefon, își dă seama că ceva nu este în regulă. Aceasta se decide să ducă la el și îl găsește inconștient. Alev cheamă medicul care constată că are febră mare și îi spune că cineva va trebui să stea în permanență lângă el și să îl îngrijească.

Abdullah o sună pe Alev și o invită să se întâlnească pentru a discuta ce se poate face pentru a-i împăca pe Fatih cu Doga, dar Alev îi zice să stea liniștit fiindcă Fatih și Doga se iubesc foarte mult și este sigură că cei doi nu vor divorța.

Alev și Omer se întâlnesc din întâmplare într-un local și stau de vorbă.

O femeie îi vede și o anunță pe Leman. A doua zi dimineața, Leman merge acasă la familia Unal și le spune că numele femeii care vrea să o despartă de Omer, este Alev Arslan, iar acest lucru îi uimește pe cei prezenți.

Citește și: Evrim Alasya, actrița care joacă rolul Kivilcim în serialul „O dragoste”, alături de cel mai iubit bărbat din viața sa! Iată cum au fost surprinși

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Mai jos puteți urmări promo-ul episodului al 14-lea al serialului vostru preferat “O dragoste”:

Urmărește Video Online subtitrat serialul “O dragoste” pe Kanal D

„O Dragoste” este unul dintre serialele care atrage atenția publicului cu o poveste complexă despre iubire, familie și lupta împotriva normelor sociale. Doga, o tânără idealistă de 20 de ani, este interpretată cu măiestrie de talentata actriță Sila Turkoglu.

Ea se îndrăgostește de Fatih (interpretat de Dogukan Gungor), un tânăr educat și carismatic, dar provenit dintr-o familie conservatoare. În timp ce aceștia se bucură de o relație serioasă, viața lor este dată peste cap de apariția unei sarcini neplanificate, care va pune la încercare nu doar iubirea lor, ci și valorile și așteptările familiilor lor.

Un personaj-cheie în dinamica serialului este Kivilcim Arslan, mama lui Doga, interpretată de Evrim Alasya. Kivilcim este o femeie divorțată, atrăgătoare și independentă, cu convingeri puternice despre rolul femeii în societate. Confruntată cu vestea neașteptată a sarcinii fiicei sale, Kivilcim se vede nevoită să navigheze printre propriile convingeri și așteptările sociale pentru a proteja viitorul lui Doga.

Serialul explorează conflictele dintre generații și între diferitele stiluri de viață și valori ale familiilor protagoniștilor. Tensiunile cresc odată cu dezvăluirea secretelor și conflictelor din trecutul și prezentul familiilor, aducând cu ele o serie de evenimente dramatice și decizii dificile.

Citește și: În ce zile și la ce oră se difuzează serialul turcesc „O dragoste”, la Kanal D

Odată cu difuzarea acestui serial, fanii vor fi atrași de interpretările unor actori de renume internațional, precum Baris Kilic în rolul lui Omer Unal, alături de Evrim Alasya, Dogukan Gungor și Sila Turkoglu. Acești actori renumiți aduc cu ei nu doar talent și carismă, ci și o vastă experiență în industria serialelor turcești, făcând din "O Dragoste" unul dintre cele mai așteptate seriale ale momentului.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.