Kîvîlcîm, lovitură șoc din partea lui Fatih. În această seară, de la ora 20:00, în serialul “O dragoste”

Autor: Diana Tilă
video Foto(9)

În această seară, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “O dragoste”.

În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D, fanii îndrăgitei producții “O dragoste”, o vor regăsi pe Doga în mare suferință, după ce Fatih a recurs la acțiuni teribile pentru a obține custodia fiicei lor, Cemre.

Citește și: Ceren Karakoç, care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție spectaculoasă în cea mai recentă ședință foto! Iată în ce ipostaze uluitoare a fost fotografiată celebra actriță

Kîvîlcîm, lovitură șoc din partea lui Fatih

Doga nu concepe viață fără fiica sa și caută, disperată, să găsească o soluție pentru a-și recupera imediat fiica din casa familiei Unal. Alături de Doga se află întreaga familie a acesteia, care o sprijină în totalitate în dificila situație în care se află, iar o întâmplare va face ca mama sa, Kîvîlcîm, să descopere faptul că avocatul lui Faith a recurs la mijloace nepotrivite pentru a câștiga procesul intentat fiicei sale.

Kîvîlcîm amenință să nu lase lucrurile în voia soartei, iar Omer este dezamăgit de faptul că nepotul său l-a folosit pentru a-și duce la îndeplinire planul de răzbunare la adresa soției acestuia.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Nursema se confruntă cu probleme în căsnicie, comportamentul lui Umut determinând-o pe aceasta să se îndoiască de fidelitatea soțului său.

Citește și: Sibel Taşçıoğlu, actrița care dă viață personajului Pembe în producția „O dragoste”, momente de senzație alături de colegii săi din serial! Iată cum au fost surprinși în culise

Ce decizie va lua Kîvîlcîm, în ceea ce privește nedreptatea făcută fiicei sale, de familia Unal, ce anume îi va cere Nursema soțului său, pentru bunul mers al căsniciei lor și, ce va fi nevoită să facă Doga

pentru a-și putea revedea copilul, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.