Kivilcim nu este de acord cu nunta fiicei sale, Doga. Vezi online live serialul “O dragoste”, în această seară, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 20 feb 2024, 12:27

Serialul turcesc “O dragoste” va fi transmis de luni până vineri începând cu ora 20:00.

Sursa: Sursă Kanal D

Episodul 2 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D marți, 20 februarie. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “O dragoste” va fi transmis de luni până vineri începând cu ora 20:00, pe Kanal D. Află ce au făcut personajele tale preferate din articolul de mai jos:

Al doilea episod al serialului “O dragoste” va fi difuzat marți, 20 februarie, pe Kanal D.

Ce se întâmplă în episodul 2 al serialului “O dragoste”?

Abdullah observă cu discernământ că Kivilcim nu este de acord cu alegerile fiicei sale, dar, din dragoste pentru fiul său, Fatih, încearcă să aplaneze tensiunile.

În același timp, Omer percepe îngrijorarea lui Kivilcim, temându-se că familia lui îi va impune lui Doga să renunțe la studii. Cu toate acestea, Fatih își exprimă sprijinul pentru ca soția sa să își continue educația, încercând să o calmeze.

Cu toate că Fatih încearcă să aline inima lui Kivilcim, aceasta nu poate accepta ușor că fiica sa va intra într-o familie conservatoare, sperând că mariajul lor va fi de scurtă durată.

În ciuda acestor tensiuni, evenimentele se precipită când Doga are probleme de sănătate și este sfătuită să își amâne studiile. Propunerea lui Fatih de a îngheța anul pentru Doga și de a o susține să își reia studiile după naștere aduce o nouă perspectivă asupra relațiilor din familie.

În ciuda opoziției inițiale, invitația la cină din partea familiei Unal îi oferă lui Kivilcim oportunitatea de a se conecta cu familia soțului ei.

Cu sprijinul mamei și al surorii sale, Pembe și Nursema, Kivilcim este încurajată să accepte nunta și să găsească un compromis cu deciziile fiicei sale.

Citește și: Cine este și câți ani are Müjde Uzman, cea care va da viață personajului Alev Arslan în noul serial turcesc „O dragoste”! Iată ce pasiune nebănuită are celebra actriță Müjde Uzman

Între timp, întâlnirea lui Doga și Nursema cu organizatoarea de nunți Alev aduce speranță și bucurie pentru viitoarea nuntă.

Cu toate acestea, tensiunile dintre Kivilcim și Doga apar din nou când fiica își anunță intenția de a amâna studiile. Într-o scenă emoționantă, Kivilcim se simte trădată și pleacă de la masă, iar relația lor este pusă la încercare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

În mijlocul acestor conflicte, o altă întorsătură a destinului îi aduce pe Omer și Kivilcim în fața unul celuilalt la o cină aranjată de prietena lui Kivilcim, Fatma. În timp ce se confruntă cu adevărul despre intențiile celor din jurul lor, Omer și Kivilcim se confruntă cu propriile lor emoții și prejudecăți.

Mai jos puteți urmări promo-ul episodului al 2-lea al serialului vostru preferat “O dragoste”:

Urmărește Video Online subtitrat serialul “O dragoste” pe Kanal D

Serialul "O Dragoste" aduce în prim plan o poveste complexă despre iubire, familie și confruntarea cu convențiile sociale. Protagonista, Doga, o idealistă în vârstă de 20 de ani, interpretată de talentata actriță Sila Turkoglu, se îndrăgostește de Fatih (jucat de Dogukan Gungor), un tânăr educat, carismatic, dar provenit dintr-o familie conservatoare. În timp ce cei doi se bucură de o relație serioasă, viața lor este dată peste cap de o sarcină neplanificată, care va pune la încercare nu doar iubirea lor, ci și valorile și așteptările familiilor lor.

Un personaj-cheie în dinamica serialului este Kivilcim Arslan, mama lui Doga, interpretată de Evrim Alasya. Kivilcim este o femeie divorțată, atrăgătoare și independentă, cu convingeri puternice despre rolul femeii în societate. Confruntată cu vestea sarcinii neașteptate a fiicei sale, Kivilcim se vede nevoită să navigheze printre propriile convingeri și așteptările sociale pentru a proteja viitorul lui Doga.

Serialul explorează conflictele între generații și între diferitele stiluri de viață și valori ale familiilor protagoniștilor. Tensiunile cresc pe măsură ce se dezvăluie secretele și conflictele din trecutul și prezentul familiilor, aducând cu ele o serie de evenimente dramatice și decizii dificile.

Citește și: Sönmez din noul serial „O dragoste”, o legendă a cinematografiei turcești! Iată câți ani are celebra actriță Aliye Uzunatağan și cum a fost surprinsă recent, în afara platourilor de filmare

Cu difuzarea acestui nou serial, fanii serialelor turcești vor fi încântați de interpretările unor actori de top, precum Baris Kilic în rolul lui Omer Unal, alături de Evrim Alasya, Dogukan Gungor și Sila Turkoglu. Acești actori renumiți aduc cu ei nu doar talent și carismă, ci și o vastă experiență în industria serialelor turcești, făcând din "O Dragoste" unul dintre cele mai așteptate seriale ale momentului.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.