Kivilcim sare în apărarea Dogăi atunci când află că aceasta și-a reluat cursurile. Vezi online live serialul “O dragoste”, în această seară, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 27 feb 2024, 10:50

Episodul 7 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D marți

Sursa: Sursă Kanal D

Episodul 7 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D marți, 27 februarie. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “O dragoste” va fi transmis de luni până vineri începând cu ora 20:00, pe Kanal D. Află ce au făcut personajele tale preferate din articolul de mai jos:

Ce se întâmplă în episodul 7 al serialului “O dragoste”?

În episodul 7 din “O dragoste”, Kayhan se simte trădat și încearcă să-și atingă scopurile prin manipulare și instigare.

Acesta se află într-o stare de furie și dezamăgire după ce Omer refuză să intre în afaceri cu el și să achiziționeze un hotel care ar fi adus profituri substanțiale.

În efortul său de a-și atinge scopurile, Kayhan se aliază cu Fatih, încercând să-l instige împotriva lui Omer și a lui Abdullah, sperând să destabilizeze situația și să-și asigure propriile interese.

În paralel, viața personală a altor personaje este și ea plină de conflicte și tensiuni. Nursema, sub presiunea singurătății, acceptă invitația lui Umut și se întâlnește cu acesta la un local, căutând să găsească alinare în compania altora.

În același timp, mama lui Kivilcim și Fatma îi aranjează o întâlnire cu un profesor divorțat, Nazim, fără ca Kivilcim să fie conștientă de planurile lor.

Nazim îi cere ajutorul prietenului său, Can, pentru o problemă personală legată de Kivilcim, femeia pe care a întâlnit-o recent și care i-a captat interesul. Întâmplător, în timpul discuției lor, Omer intră în biroul lui Can, iar acesta îi face cunoștință cu Nazim.

În momentul în care Omer vede fotografia lui Kivilcim pe telefonul lui Nazim, se întrezăresc noi potențiale conflicte și întorsături de situație în relațiile dintre personaje.

Pe de altă parte, conflictul dintre Fatih și Doga atinge un punct critic în momentul în care Fatih află că Doga merge la școală și o confruntă pe aceasta. Scena degenerează rapid într-o ceartă violentă, iar Fatih o ia de braț și încearcă să o ducă acasă, generând un moment tensionat în care Doga se opune vehement.

Citește și: Demet Ozdemir, protagonista serialului Prizoniera destinului, petrecere-surpriză din partea prietenilor săi, cu ocazia zilei sale de naștere! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la grandiosul eveniment

În același timp, Kivilcim află despre revenirea lui Doga la școală și se grăbește să o felicite, dar ajunge martor la confruntarea dintre Fatih și fiica sa.

Într-un efort de a proteja și de a calma spiritele, Kivilcim intervine pentru a-și lua fiica acasă, punând în lumină complicațiile și tensiunile din viața de familie.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Mai jos puteți urmări promo-ul episodului al 6-lea al serialului vostru preferat “O dragoste”:

Urmărește Video Online subtitrat serialul “O dragoste” pe Kanal D

Serialul „O Dragoste” atrage atenția publicului cu o poveste complexă despre iubire, familie și lupta împotriva normelor sociale. Protagonista, Doga, o tânără idealistă de 20 de ani, este portretizată cu măiestrie de talentata actriță Sila Turkoglu. Ea se îndrăgostește de Fatih (interpretat de Dogukan Gungor), un tânăr educat și carismatic, dar provenit dintr-o familie conservatoare. În timp ce cei doi se bucură de o relație serioasă, viața lor este dată peste cap de apariția unei sarcini neplanificate, care va pune la încercare nu doar iubirea lor, ci și valorile și așteptările familiilor lor.

Un personaj-cheie în dinamica serialului este Kivilcim Arslan, mama lui Doga, interpretată de Evrim Alasya. Kivilcim este o femeie divorțată, atrăgătoare și independentă, cu convingeri puternice despre rolul femeii în societate. Confruntată cu vestea neașteptată a sarcinii fiicei sale, Kivilcim se vede nevoită să navigheze printre propriile convingeri și așteptările sociale pentru a proteja viitorul lui Doga.

Serialul explorează conflictele dintre generații și între diferitele stiluri de viață și valori ale familiilor protagoniștilor. Tensiunile cresc odată cu dezvăluirea secretelor și conflictelor din trecutul și prezentul familiilor, aducând cu ele o serie de evenimente dramatice și decizii dificile.

Citește și: Ceren Karakoç, actrița care interpretează rolul sfioasei Nursema în serialul „O dragoste”, nuntă de poveste alături de alesul inimii sale! Iată cu cine s-a căsătorit renumita actriță în urmă cu 11 ani

Cu difuzarea acestui nou serial, fanii serialelor turcești vor fi încântați de interpretările unor actori de top, precum Baris Kilic în rolul lui Omer Unal, alături de Evrim Alasya, Dogukan Gungor și Sila Turkoglu. Acești actori renumiți aduc cu ei nu doar talent și carismă, ci și o vastă experiență în industria serialelor turcești, făcând din "O Dragoste" unul dintre cele mai așteptate seriale ale momentului.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .