Kiymet din serialul "Mireasa din Istanbul", relatie speciala cu colegii sai mai tineri, alaturi de care joaca in indragita productie! Iata in ce ipostaze inedite a fost surprinsa celebra Nergis Corakci alaturi de discipolii sai!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 sep 2020, 16:00
video Foto(7)

Nergis Corakci este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din Turcia.

Nergis Corakci s-a nascut in 1965, in Ankara. Si-a descoperit inca din copilarie pasiunea pentru actorie si a urmat studiile Facultatii de Teatru din cadrul Conservatorului de Stat din Ankara.

Dupa ce a devenit actrita cu drepturi depline, Nergis a inceput sa joace din ce in ce mai multe roluri in piese de succes, pe marile scene ale teatrelor din Ankara si Istanbul.

In 1988, a fost cooptata in primul ei serial de televiziune, "Kuslu Corap", dupa care au urmat multe alte seriale, care treptat au facut celebra atat in Turcia cat si peste hotare.

Anul trecut, talentata actrita a acceptat cu drag sa joace in serialul "Mireasa din Istanbul", la varsta de 52 de ani. Aceasta a fost extrem de incantata sa joace cu alaturi de colegi tineri, de care este mandra si adora sa le impartaseasca din vasta sa experienta.