Klaus Iohannis a avut de infruntat un ADVERSAR de TEMUT in prima zi de dupa victoria la alegeri

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:47

Tot romanul este curios sa afle ce a facut noul presedinte al romanilor in prima zi dupa victorie! A avut un adversar de temut! Atentie, nu in politica!

Ajuns aseara, la Sibiu, dupa orele lungi petrecute cu sufletul la gura, in asteptarea rezultatului alegerilor, Klaus Iohannis s-a relaxat. A petrecut timp cu sotia, Carmen, si apoi, a iesit la o partida de tenis, marea lui dragoste. A jucat tenis, ca de obicei, cu partenerul sau, tenismenul Victor Cornea, dupa cum acesta a scris pe o retea de socializare.

In timp ce Iohannis isi exersa asii pe terenul de tenis, Europa facea cunostinta cu viitoarea prima doamna a Romaniei.

Imaginile de la liceul la care preda Carmen Iohannis au facut inconjurul lumii. Dupa o seara relaxanta, dimineata, Klaus Johannis, parea pregatit pentru o noua zi de munca.

Nu a plecat de acasa fara sa verifice, atent, toate usile. Dupa ce s-a asigurat ca totul este in regula, s-a urcat in masina, nu inainte de a saluta jurnalistii care-l asteptau in poarta din zori. Insotit de SPP, Iohannis a plecat spre Capitala.

La scurt timp, l-a urmat sotia. A plecat spre liceu cu masina. In urma lui Johannis, vecinii au numai cuvinte de lauda.

Vestea ca Iohannis a fost ales noul presedinte al Romaniei a ajuns si in Wurzburg, oraselul din Germania, unde traiesc parintii noului presedinte: „ Ce sa zic, ne asteptam sa castige si suntem bucurosi, dar, noi nu acordam niciun interviu, telefonul suna continuu de azi dimineata si noi nu suntem asa, am stabilit ca nu acordam niciun interviu.

E treaba lui, munca lui, va rog sa ne intelegeti... ”, au declarat parinţii lui Iohannis.

La liceul unde a fost atat elev, cat si profesor de fizica, colegii vorbesc despre Iohannis ca despre un neamt get-beget. A fost o intamplare ca a intrat in politica. In anul 2000, Forumul Democrat al Germanilor din Romania avea nevoie de un nume pentru primarie.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

##VIDEO127223##

Calmul nemtesc nu l-a parasit vreodata! Aceste imagini stau marturie.

Aflat la cumparaturi si claxonat de un sofer grabit, Klaus Iohannis nu-si iese din fire si da o replica tipic ardeleneasca. De la vreo 660.000 de like-uri pe pagina lui Klaus Iohannis, cate erau pana duminica, 16 noiembrie, acestea au ajuns la aproape 1 milion, in nici 24 de ore de la aflarea castigatorului functiei de presedinte al Romaniei.

Peste o luna, pe 21 decembrie, va fi instalat la Palatul Cotroceni, in noua sa calitate de presedinte al Romaniei.

Din strainatate, vin semnale bune. Cancelarul german Angela Merkel l-a felicitat pe Klaus Iohannis si l-a asigurat de tot sprijnul ei: „ Vom sprijini Romania cu sfaturi si fapte pe calea reformelor importante pentru tara dumneavoastra si pentru Uniunea Europeana si vom ramane un partener de nadejde ”.