Klaus Iohannis, ASALTAT de admiratoare. Doamnele liberale sustin ca este un barbat prezentabil

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:52

Klaus Iohannis este un barbat frumos. Asta sustin la unison doamnele liberale. Iar respectul si admiratia par sa fie reciproce.

Presedintele ales nu ezita sa le acorde reprezentantelor sexului frumos toata increderea lui, chiar si atunci cand e vorba de pozitii cheie! Abia si-au stapanit emotiile astazi cand au auzit ca il vor avea oaspete la intalnirea lor. Intrarea lui Klaus Iohannis in sala a fost, de altfel, intampinata cu ropote de aplauze.

Presedintele le-a zambit, iar sedinta a putut incepe. Toata lumea a ascultat cu respiratia oprita vorbele presedintelui.

Priviti-o pe aceasta doamna. Nu a avut stare nici o clipa din momentul in care presedintele ales a intrat in sala. A stat numai in picioare, cu aparatul foto in mana. Nu a vrut sa rateze nici un moment si nici un cuvant.

De altfel, nu a fost doamna in sala care sa nu se fi ridicat cel putin o data sa ii faca o poze lui Klaus Iohannis.

Marea absenta de la intalnire a fost insa Alina Gorghiu, noul presedinte al PNL. Este femeia in care presedintele Klaus Iohannis si-a pus toata increderea si pe care a sustinut-o in alegerile interne.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Iar tanara doamna de fier a liberalilor n-a ratat prilejul de a-si exprima atasamentul pentru Klaus Iohannis! La sfarsitul sedintei femeilor liberale, presedintele ales a primit din partea acestora un glob pamantesc, sa-i aminteasca de romanii din diaspora.



##VIDEO129231##