Klaus Iohannis, ASALTAT de admiratori in avion la reintoarcerea in tara dupa concediul petrecut in Statele Unite

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:51

Klaus Iohannis s-a intors acasa, la Sibiu, dupa concediul petrecut in SUA. Incantati de prezenta presedintelui ales, pasagerii din avion nu au ratat ocazia si au imortalizat momentul.

Dupa 10 zile de vacanta, presedintele ales al Romaniei s-a intors in tara. Surse din anturajul lui Klaus Iohannis sustin ca politicianul a fost impreuna cu sotia sa,in Statele Unite ale Americii mai exact in Palm Beach, Florida. O zona numai buna de relaxare dupa campania electorala din aceasta toamna.

La intoarcerea din America, cei doi soti se pare ca au mers in Germania unde au petrecut cateva zile alaturi de parintii lui Klaus Iohannis, sustin aceleasi surse din anturajul presedintelui ales al Romaniei.

Aseara, insa, Klaus si Carmen Iohannis s-au intors acasa, la Sibiu, cu o cursa de linie de la Munchen, semn ca vacanta a luat sfarsit. Imbracati in tinute lejere, cei doi soti au iesit din aeroport, zambitori. Inainte de a se urca in masina, presedintele Iohannis i-a salutat pe jurnalisti.

Cei care au calatorit cu presedintele ales al tarii, in acelasi avion, au fost foarte incantati ca s-au aflat atat de aproape de el.

Daca unii dintre pasagerii avionului s-au multumit cu un salut din partea lui Klaus Iohannis, altii au mers la el si au facut poze impreuna.

##VIDEO128896##

Imediat ce a sosit in tara, Klaus Iohannis a postat pe pagina sa de pe o platforma de socializare un mesaj in memoria eroilor de la revolutia din 1989:

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Va chem sa ne amintim impreuna de acele zile, in care natiunea noastra si-a recastigat libertatea si sa ne afirmam deschis admiratia

pentru eroismul tuturor celor care s-au opus dictaturii comuniste. Sa ne amintim de eroii de la Timisoara, sa pretuim, astfel, memoria lor si sa veghem in continuare la sanatatea societatii noastre ”.

Klaus Iohannis va participa, maine, la Timisoara, la ceremoniile dedicate implinirii a 25 de ani de la Revolutia din decembrie 1989