Klaus Iohannis, reacție după moartea Reginei Elisabeta a II-a ”A modelat istoria modernă și este un simbol excepțional al loialității”

Autor: Alina Petre
Actualizat: 08 iun 2023, 04:15

Regina Elisabeta a II-a a murit

Klaus Iohannis a transmis un mesaj după ce Regina Elisabeta a II-a, cel mai longeviv monarh al Marii Britanii, a murit la vârsta de 96 de ani.

Klaus Iohannis a transmis un mesaj după ce Regina Elisabeta a II-a, cel mai longeviv monarh al Marii Britanii, a murit la vârsta de 96 de ani.

Citeste si: Familia Regală a României a transmis un mesaj de condoleanțe după moartea Reginei Elisabeta a II-a

Klaus Iohannis, reacție după moartea Reginei Elisabeta a II-a

Mesajul transmis de Klaus Iohannis după ce Regina Elisabeta a II-a, cel mai longeviv monarh al Marii Britanii.

„Sincere condoleanțe pentru moartea Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a. Domnia Majestății Sale, care se întinde pe 7 decenii, a modelat istoria modernă și este un simbol excepțional al loialității și angajamentului față de serviciul public. Românii sunt alături de poporul britanic și de Familia Regală”, a transmis Klaus Iohannis.

Familia Regală a Românie, mesaj după moartea Reginei Elisabeta a II-a

Familia Regală a României a transmis un mesaj de condoleanțe pe pagina de socializare după moartea Reginei Elisabeta a II-a.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”  Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a a trecut la cele veșnice
Biroul de Presă al Majestății Sale Custodele Coroanei este împuternicit să facă următorul comunicat:
Majestatea Sa Margareta a României și Alteța Sa Regală Principele Consort, alături de întreaga Familie Regală, au aflat cu mare durere vestea trecerii la cele veșnice a Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Deîndată ce Secretariatul Regal va primi instrucțiuni de la Custodele Coroanei, vom reveni cu detalii.”, au scris cu scurt timp în urma pe Facebook.

Regina Elisabeta a II-a a murit

Regina Angliei a murit. Suverana a decedat la vârsta de 96 de ani, după ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultima vreme.

Regina Angliei, Elisabeta a II-a, a decedat din cauza problemelor de sănătate pe care le-a tot avut în ultima perioadă.

Majestatea Sa a avut nevoie de mai multe ori de ajutorul medicilor, dar și de supraveghere, pentru a trece cu bine peste perioadele dificile.

Cu toate acestea, deși a avut parte de cele mai bune îngrijiri,   vârsta și-a spus cuvântul   și la fel au făcut-o și problemele de sănătate pe care le avea.

Citeste si: BBC: Regina Angliei a murit! Care a fost cauza morții

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.