Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, vizită în Egipt în timpul crizei pandemice și politice din România. Ce gafă a făcut președintele României

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 05 aug 2022, 18:50

Klaus și Carmen Iohannis s-au dus în Egipt în timpul crizei pandemice și politice din România. Cum a fost surprins președintele României

Sursa: Facebook

Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, au fost surprinși relaxându-se în Egipt, în timp ce România se confruntă cu o criză pandemică și politică. Președintele țării a mers în vizită la Abdel Fattah El-Sisi.

Klaus Iohannis  și Carmen Iohannis  au plecat împreună în Egipt pentru o mică vacanță. Cuplul prezidențial a fost escortat de o coloană de cel puțin 20 de mașini.

Klaus Iohannis și sotia sa, vizita în Egipt 

„Vizita se desfăşoară în cadrul dialogului bilateral foarte bun din ultimii ani, precum şi în contextul aniversării în 2021 a 115 ani de relaţii diplomatice dintre România şi Republica Arabă Egipt.

Cu prilejul consultărilor oficiale, preşedintele României şi preşedintele Republicii Arabe Egipt vor evalua posibilităţile concrete de a dinamiza şi aprofunda dialogul politico-diplomatic şi cooperarea la toate nivelurile, extinderea şi diversificarea colaborării româno-egiptene pe plan economic, inclusiv prin stimularea schimburilor comerciale şi a investiţiilor, precum şi în noi domenii sectoriale de interes pentru cele două state”,  a declarat Administrația Prezidențială, despre motivul pentru care Klaus Iohannis este prezent pe teritoriul Egiptului.

Citeste si: Nicolae Ciucă, desemnat pentru funcția de premier al României. Klaus Iohannis a făcut anunțul oficial: „Este nevoie de un guvern cu puteri depline!”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Klaus Iohannis va avea o discuție cu președintele Abdel Fattah El-Sisi, dar și cu alți oficiali, precum președintele Camerei Reprezentanților din Parlamentul egiptean, Hanafy Ali El-Gebaly și cu președintele Senatului din Parlamentul egiptean, Abdel-Wahab Abdel-Razeq. Discuțiile vizează viitorul politic și deciderea planurilor pentru acesta.

Citeste si: UPDATE Klaus Iohannis a anunțat ce RESTRICȚII noi intră în vigoare de luni: Certificatul verde Covid devine obligatoriu pentru majoritatea activităților

Coloana de mașini a surprins turiștii aflați la fața locului

Klaus Iohannis și soţia sa, Carmen Iohannis, au fost văzuți la piramidele egiptene.Cuplul prezidențial a fost însoțit de o marae coloană de mașini, care nu a trecut neobservată.

„Erau foarte relaxați. Se vedea că îi doare la… bască”, a spus un turist român care se afla la fața locului.