Konstantin Koltsov s-ar fi sinucis, anunță poliția din Miami! Răsturnare de situație în cazul fostului iubit al tenismenei Aryna Sabalenka

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 21 mar 2024, 11:01

Din ce cauză ar fi murit, de fapt, Konstantin Koltsov

Sursa: Instagram sport.klub

Autoritățile din Miami au lansat, de curând, o nouă ipoteză în cazul morții lui Konstantin Koltsov. Poliția transmite că, de fapt, sportivul și-ar fi pus capăt zilelor, la hotelul unde era cazat.

Konstantin Koltsov a murit la vârsta de 42 de ani, la Miami. Deși, inițial, presa din Belarus, citată de Observator,  informa că hocheistul a decedat în urma unui accident vascular cerebral, poliția din Miami răstoarnă întreg cazul, întrucât a venit cu o altă explicație pentru moartea lui.

Konstantin Koltsov s-ar fi sinucis

Poliția din Miami Dade a realizat un raport în care se arată că fostul iubit al tenismenei Aryna Sabalenka s-ar fi aruncat de la balconul camerei de hotel unde era cazat.

Acesta se afla în Bal Harbour, Florida, la 15 mile de Miami, unde fosta lui parteneră participa în cadrul turneului de tenis WTA Miami.

„Luni, 18 martie 2024, la aproximativ 12:39 a.m., departamentele de Poliție și Pompieri din Bal Harbour au fost trimise la St. Regis Bal Harbour Resort, 9703 Collins Avenue, după ce li s-a raportat că un bărbat a sărit de la balcon. Unitatea de Omucideri a Poliției din Miami-Dade a răspuns și a preluat ancheta privind sinuciderea aparentă a domnului Konstantin Koltsov (17.04.1981).

Nu se suspectează nicio infracțiune”
, au declarat polițiștii, citați de heavy.com.

În acest sens, Julija Mikhailova, fosta soție a lui Konstantin Koltsov a făcut dezvăluiri surprinzătoare. Aceasta a povestit că au fost găsite sticle de băuturi alcoolice în camera lui de hotel, ceea ce nu o miră, întrucât știe că fostul ei partener avea obiceiul să bea destul de des.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Aryna Sabalneka anunță că era despărțită de Konstantin Koltsov. Primul mesaj al tenismenei după moartea prematură a hocheistului

Fosta soție a lui Konstantin Koltsov nu crede ipoteza sinuciderii lui

De asemenea, femeia este ferm convinsă că hocheistul a căzut de la balcon în timp ce se afla în stare de ebrietate și admira priveliștea, întrucât nu a dat niciodată de înțeles că ar vrea să-și pună capăt zilelor și nici nu avea motive care să-l împingă la un asemenea gest. În plus, aceasta avea acces la mail-ul lui, unde nu a găsit niciun indiciu în vederea plănuirii unei sinucideri, ba din contră, sportivul avea alte lucruri stabilite.  

„Cel mai probabil, era beat. Din nefericire, jucătorii de hochei au problema asta. Au fost găsite sticle goale de alcool în camera în care stătea Konstantin. Camera avea un balcon cu priveliște la ocean. Probabil, Konstantin nu mai era conștient de acțiunile lui.

Citește și: S-a aflat din ce cauză ar fi murit Konstantin Koltsov, iubitul Arynei Sabalenka. Ce decizie a luat tenismena în privința participării la Miami Open

Intenția lui nu era să se sinucidă. Sigur, i-ar fi putut trece orice prin cap, dar nu e niciun semn de sinucidere. Încă mai avem vechiul computer al lui Konstantin. Îi știu parolele și am reușit să intru pe contul lui de email.

Știu că închiriase mai multe apartamente în diferite locații. De asemenea, închiriase o mașină pentru mult timp. Nu sunt semne de sinucidere”,  a declarat Julija Mikhailov pentru presa din Belarus, conform Daily Mail.