Kosem afla secretele care ii pot aduce moartea Pasei Dervis! Insa ea are parte de o noua surpriza neplacuta, azi, in “Kosem”, de la 20.00, la Kanal D

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 23:02

Kosem scapa din capcana pusa la cale de catre slujitorii Sultanei Safiye, doar datorita vitejiei ienicerului Iskender. Fapta tanarului a atras admiratia si increderea Sultanului care isi doreste sa il pastreze in preajma-i cat mai mult timp.

Ahmet il trimite pe Iskender sa afle modalitatea prin care Safiye comunica cu slujitorii ei, desi este intemnitata.

Cu toate ca drumurile lui Iskender si ale Sultanei Safiye s-au mai intersectat de-a lungul timpului, niciunul nu banuieste ca fac parte din aceeasi familie, ienicerul fiind fiul abandonat al Sultanei Safiye.

Halime afla ca Pasa Dervis si mama Sultanului se iubesc. Aflarea acestui secret ii asigura lui Halime sederea la Palat si, in acelasi timp, mama lui Mustafa vrea cu orice pret ca Handan si Kosem sa se dusmaneasca de moarte.

Kosem continua investigatiile pentru a afla daca Pasa Dervis este cel care l-a omorat pe tatal lui Ahmet, Padisahul Mehmet – Han, si reuseste, cu ajutorul lui Mehmet Giray si al Boierului Reyhan sa afle adevarul despre acuzatia ce planeaza asupra Pasei. Tot atunci Kosem va afla cel mai mare secret al Sultanei Handan si al Pasei Dervis, secret care le poate aduce sfarsitul celor doi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Din Egipt, soseste la Palat soseste Sultana Humasah, fiica cea mare

a Sultanei Safiye. Contrar relatiei pe care o are cu bunica sa acum, Ahmet o indrageste pe aceasta. Cum Humasah este de partea Sultanei Safiye, Kosem paseste din nou pe un teren minat.

Nu ratati un nou episod din “Kosem”, azi, de la ora 20:00, la Kanal D.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.