Kosem da nastere unui print, iar sultana Safiye pregateste detronarea sultanului Ahmet! Ce alte intamplari pun la incercare dragostea tinerei, aflati azi, in "Kosem", de la 20.00, la Kanal D

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 23:00

Sultana Safyie este ingrozita de cand secretul fiicei sale a ajuns la urechile sultanului.

Safiye stie ca Ahmet nu va ierta niciodata ticalosia lui Fahriye, care a incercat sa ii omoare deopotriva pe el si pe Printul Mustafa. Safiye spera insa, sa isi poate salva fiica de pedeapsa crunta ce o asteapta.


Pasa Dervis o va ascunde pe Fahriye, pentru moment, la Uskudar, in lacasul seicului Hudayi, acolo unde tanara beneficiaza de protectie. Planul acestora va fi deturnat de seful slugilor Zulfikar, care ii dezvaluie Sultanului unde se ascunde Fahriye.


Kosem urmeaza sa nasca iar emotiile in serai sunt foarte mari. Bucuria este imensa pentru Kosem atunci cand ii daruieste lui Ahmet un print, pe Mehmet.
Sultana Safiye nu se impaca deloc cu gandul ca nepotul ei, Sultanul Ahmet, i-a confiscat averea si a alungat-o la vechiul Serai. Safiye pregateste cea mai mare lovitura la Palat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Nu ratati „Kosem”, astazi, de la ora 20:00, la Kanal D.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.