Kosem este surghiunita la Vechiul Serai, iar printii sunt sechestrati! Ce se intampla cu sultana aflati azi, de la 20.00, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 mar 2017, 11:03

Kosem pastreaza secretul in ceea ce priveste moartea Sultanului, astfel incat toata lumea stie ca acesta este bolnav. Singura persoana care mai stie adevarul este Cennet, slujnica devotata a Sultanei.

Kosem isi respecta promisiunea facuta iubitului sau sot, Sultanul Ahmet, si este hotarata sa apere tot ceea ce i-a fost lasat in grija, de catre acesta.


Imediat dupa moartea lui Ahmet, Kosem schimba legea care spune ca daca unul dintre fii sultanului preia sultanatul, acela poate sa-si ucida fratii pentru a asigura randuiala.
Prin urmare, Kosem a pus capat oranduielii vechi de sute de ani, protejandu-si, astfel, copii, iar tronul nu se va mai transmite de la tata la fiu, ci catre cel mai in varsta mostenitor.
Kosem socheaza pe toata lumea cand, la convocarea Divanului, aceasta sustine incoronarea printului Mustafa. Sultana are un plan bine pus la punct, si stie ca sultanatul Printului Mustafa nu poate dura mult, deoarece tanarul si-a pierdut mintile.
Nu ratati un nou episod din “Kosem”, astazi, de la ora 20:00, la Kanal D.
 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.