Kosem ordona executarea Sultanei Safiye, afland ca planuieste un nou atentat la viata sultanului! Cine este pus sa o omoare pe sultana, aflati azi, de la 20.00, la Kanal D

Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 23:05

Kosem sufera cumplit de cand a aflat ca Yasemin, fata pentru care a ordonat executia, este sora ei.

Safiye se bucura nespus de mult ca a reusit, inca o data sa ii produca suferinta Sultanei Kosem, insa nu banuieste ceea ce urmeaza sa i se intample.


Afland ca Iskender este fiul Sultanei Safiye, Zulfikar incearca sa il protejeze si ii cere Sultanului “alungarea” acestuia de la Palat. Doar Safiye, Humasah, Bulbul si Zulfikar stiu ca Iskender este print. Daca acest lucru s-ar afla, Iskender ar fi executat.

Kosem stie ca Safiye pregateste un atentat la adresa Sultanului si ii cere lui Iskender sa o ucida. Kosem afla cu stupoare ca Iskender, cel care era indragostit de ea si i-a salvat viata de atatea ori, este fiul Sultanei Safiye.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”



 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.