Kosem se imbolnaveste! Starea ei este grava, iar problemele nu mai contenesc pentru sultana, azi, in "Kosem", de la 20.00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 oct 2017, 17:43

Sultanul Murat infrunta pe oricine intervine in relatia lui cu Faria.

Prima vizata este Ayse, mama copiilor lui. Faria incearca sa tina piept atacurilor succesive venite din partea Sultanei Kosem si ale Sultanei  Ayse, amandoua incercand, pe cai diferite, sa o scoata pe Printesa ungara din viata lui Murat. Kosem ii face o vizita neasteptata Fariei dar, tocmai cand credea ca va reusi sa distruga relatia fiului ei cu aceasta, va avea parte de un soc.

Citeste si: BURAK OZCIVIT si FAHRIYE EVCEN se muta in casa noua! Iata cat de spectaculoasa este noua lor resedinta si cat de fericiti sunt impreuna! VEZI imagini inedite!

Atike, sora Sultanului, este indragostita iremediabil de Silahtar dar, cum acesta nu-i impartaseste sentimentele, ea cauta o cale de a-l determina sa o ia de nevasta.

Cu ajutorul Printesei Faria, Atike afla ca intre Silahtar si Ester, vistiernicul Imperial, se intampla ceva „ciudat”.  Nici prin cap nu-i trece mezinei familiei Imperiale ca Silahtar este indragostit de sora ei, Gevherhan.

Gulbahar continua sa-si invrajbeasca fiul impotriva lui Kosem, fara sa sesizeze pericolul in care il atrage. Kosem afla ca Bayazid unelteste impotriva fratilor sai si este  dezamagita de acesta. 

Kosem ii avertizeaza pe Gulbahar si Bayazid ca savarsesc o mare greseala.

Pentru Kosem problemele nu mai contenesc. Sultana afla ca sufera de diabet, boala care a macinat-o si pe mama ei, insa vrea sa ascunda acest lucru.

Kosem este ingrozita la gandul ca Mustafa si Kasim vor ajunge sa se infrunte, din cauza greselii celui din urma, si incearca din rasputeri sa preintampine acest lucru.

Oricat incearca Kosem sa musamalizeze greseala lui Kasim, nu reuseste. Sultanul Mustafa hotaraste care va fi destinul lui Kasim.

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.