Kristen Stewart este DISTRUSA dupa despartirea de Robert Pattinson! Nu a mai facut dus de zile intregi si isi ineaca amarul in inghetata FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 oct 2020, 22:05

Se pare ca, pe zi ce trece, Kristen Stewart este din ce in ce mai afectata de separarea de iubitul ei, Robert Pattinson.

O sursa apropiata vedetei spune ca acum aceasta locuieste acum in casa fostului ei producator, Giovanni Agnelli, care s-a oferit sa o ajute in aceasta perioada grea.

"Kristen este distrusa. Plange non-stop si nu vrea sa vorbeasca cu nimeni", a declarat sursa, care a adaugat ca actrita este ingrozita de faptul ca l-a pierdut pe Rob pentru totdeauna.

"Are inima franta. Spune ca il iubeste cu adevarat pe Rob, ca este sufletul ei pereche.
Se invinovateste pentru ce a facut si se teme ca l-a pierdut pentru totdeauna. Este distrusa".

Mai mult, moralul vedetei este atat de zdruncinat incat aceasta nu ar mai fi facut dus de zile bune si si-ar ineca amarul in inghetata.

"Nu a facut dus si nu si-a schimbat hainele de zile intregi. Sta in casa in tricou si pantaloni si se indoapa cu inghetata. Ea chiar spera ca va reusi sa se impace cu Rob, insa probabil isi da seama ca acest lucru este foarte greu".


De cealalta parte, se pare ca Robert Pattinson nu suporta faptul ca fosta lui iubita sta cu Giovanni Agnelli, acuzandu-l pe acesta ca s-ar culca cu ea.