Krombacher, lider al intregii piete germane de bere, prezent la petrecerea de vara Kanal D!

Autor: B.M.
Actualizat: 02 iul 2019, 15:37

Vina vara, bine ne pare, ca-n gradina avem… gratare.

Ei bine, da! Mare petrecere a fost intre angajatii Kanal D, care au sarbatorit venirea verii impreuna si, cum trebuia sa ne cinstim cum se cuvine, ne-am relaxat la un pahar de bere rece Krombacher.

Berea este o parte importanta din cultura germana. Exista in jur de 1.200 de berarii in Germania si peste 5.000 de marci de bere. Desi in prezent berea blonda de tip lager germana este cea mai cunoscuta, nu a fost intotdeauna asa.

Istoria berii germane incepe cu beri de tip “Ale”, pana in secolul XVI acesta fiind singurul tip de bere intalnit. Faimoasa bere blonda germana nu exista decat de aproximativ 150 de ani.

Fondata in 1803 de catre Johannes Haas in baza hotararii ce data inca din anul 1618 si care restrangea vanzarea de bere in restaurante numai in conditiile in care acestea detineau propria berarie, Krombacher porneste drept o afacere de familie.

Incepand cu anii 1890 este inregistrata prima tentativa de a produce bere din gama pilsener (sau pe scurt pils) din Germania, mai precis in orasul Krombach.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In ultimele decenii, Krombacher a inregistrat o evolutie spectaculoasa, devenind treptat lider regional, lider al segmentului de bere premium, apoi lider al producatorilor independenti germani si in prezent lider al intregii piete germane de bere.

Pe scurt NR. 1! Succesul Krombacher este bazat pe calitatea incomparabila a acestei beri. Asa cum se spune in Germania, pot exista si alte beri la fel de bune precum Krombacher, dar nici una mai buna.

Apa de o calitate extraordinara din izvorul de la poalele muntilor Rothar (singurul producator german ce foloseste apa din procesul de fabricatie fara nici un fel de tratare anterioara!), maltul si hameiul de provin exclusiv din surse locale aflate pe o arie de maxim 200 km in jurul fabricii, tulpinile de drodie de cea mai buna calitate ce nu sunt refolosite la fermentari ulterioare (procedeu frecvent practicat de majoritatea producatorilor), productia centrata intr-un singur loc de origine (Krombach), fac din Krombacher o bere unica, incomparabila si care a ridicat standardele in industrie la un

nivel greu de egalat.

 

Taguri: