Kumru a aflat că este însărcinată și vrea să îi spună lui Cagatay. Vezi online live episodul 131 al serialului “Prețul Fericirii”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu

Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D sâmbătă, 30 iulie 2023.

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D sâmbătă, 30 iulie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Episodul 131 al serialului “Prețul Fericirii” va fi difuzat sâmbătă, 30 iulie 2023, pe Kanal D.  Serialul urmează să fie difuzat de joi până sâmbătă de la ora 20:00.

Ender îi invită pe Dogan și pe Yildiz la restaurant și i-l prezintă pe logodnicul ei.

Ce se întâmplă în noul episod al serialului “Prețul Fericirii”?

Kumru a aflat că este însărcinată și merge la Cagatay să-i zică, dar înainte de a deschide subiectul, a află că el s-a logodit cu Ender. Kumru se supără foarte tare și pleacă acasă. Cu excepția prietenei sale Meric, nu poate vorbi cu nimeni despre asta și se simte tare singură.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în “Prețul fericirii”, la Kanal D, lovitură de șoc, Ender

Ender îi invită pe Dogan și pe Yildiz la restaurant și i-l prezintă pe logodnicul ei. Atât Dogan, cât și Yildiz sunt surprinși.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Dogan îi spune lui Yildiz să nu le arate prea mult că o deranjează logodna lor și să nu le dea satisfacție.

Dogan îi dăruiește lui Yildiz un colier scump și o rochie și o duce la Viena la operă cu avionul lui privat.

Citește și: Dogan din serialul Prețul fericirii, apariție de senzație alături de familia sa! Iată cum a fost surprins celebrul actor Murat Aygen, în cea mai recentă vacanță în compania celor mai iubite persoane din viața lui

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Prețul Fericirii” pe Kanal D

Lupta acerbă pentru reușită, alegerile complicate pe care membrii familiei Argun au fost nevoiți să le facă, dar și poveștile de iubire vor menține suspansul în fiecare moment din îndrăgita producție turcească.

Fanii serialului „Prețul fericirii” vor putea afla cum tânăra și înverșunata Yildiz (Eda Ece), va avea parte de surprize uriașe de-a lungul serialului și cum încearcă aceasta să treacă peste ele cu calm și tact.

Serialul “Prețul Fericirii” poate fi urmări de joi până sâmbătă de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.