Kumru din serialul Prețul fericirii, apariție uluitoare la malul mării! Iată cum a arată celebra actriță Biran Damla Yilmaz fără machiaj, la primele ore ale dimineții

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 iul 2023, 13:20
Foto(5)

Kumru din serialul Prețul fericirii, surprinsă fără machiaj! Iată cum a fost fotografiată renumita actriță Biran Damla Yilmaz pe plajă, asemenea unei sirene, în cele mai provocatoare ipostaze!

Serialul Prețul fericirii, difuzat sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D, surprinde în continuare publicul cu noi episoade pline de romantism, emoții, dar și multe răsturnări uluitoare de situație și suspans. Momentele memorabile sunt puse în scenă de actori de excepție printre care se numără și superba Biran Damla Yilmaz, o actriță talentată și frumoasă.

Kumru din serialul Prețul fericirii, apariție uluitoare la malul mării

Biran Damla Yilmaz are doar 25 de ani și cu toate acestea se numără deja printre cele mai apreciate și mai bine cotate actrițe ale momentului în Turcia. Publicul din România a cunoscut-o încă din anul 2016, când a jucat în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în care a dat viață unei cadâne din haremul sultanului, apoi în 2021, talentată actrița a revenit la Kanal D, în serialul Nehir, în care a jucat primul ei rol principal care i-a adus mare succes.

Și de curând, actrița și-a făcut apariția în noul sezon al serialului Prețul fericirii, în care joacă rolul extravaganței Kumru.

Absolventă a Facultății de Teatru și Film din cadrul Universității de Stat din Istanbul, Biran Damla Yilmaz a reușit încă de la primele sale apariții pe micile ecrane să cucerească publicul cu talentul și frumusețea ei răpitoare. În anul 2014, tânăra a fost cooptată în primul ei proiect de televiziune, cu un rol secundar în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, iar apoi a primit din ce în ce mai multe propuneri de a

juca în noi producții de excepție.

Citește și: Superba Biran Damla Yilmaz, eroina serialului Nehir, în cele mai senzuale ipostaze! Iată cum a fost surprinsă frumoasa actriță în cel mai recent pictorial!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine este și câți ani are superba Kumru din serialul Prețul iubirii! Iată cum arată în prezent celebra Biran Damla Yilmaz! Actrița a recurs de curând la o schimbare spectaculoasă de look

De curând, celebra Biran Damla Yilmaz și-a încheiat activitatea pe platourile de filmare deoarece s-a sfârșit sezonul de filmări în Turcia și a decis să plece câteva zile la malul marii pentru a se odihni și a se relaxa. Deși în imaginile publicate pe contul ei de socializare, superba actrița și-a făcut apariția singură, cu siguranță această este însoțită fie de noul ei iubit fie de prieteni apropiați.