Kursat Alniacik (Onder din "Dragoste infinit"), dincolo de platourile de filmare! Celebrul actor este un familist convins si adora sa isi petreaca timpul liber alaturi de sotie si si de copiii sai! Iata cele mai nostime momente petrecute in compania fiulu

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 apr 2017, 18:19

Kursat Alniacik este unul dintre cei mai talentati actori din Turcia.

Kursat Alniacik s-a nascut in Ankara, in 1962 si este fiul unui renumit profesor de arta teatrala din Turcia, Raik Alniacik. Acesta a mostenit de la tatal sau pasiunea pentru actorie si a urmat cursurile Facultatii de Teatru din cadrul Conservatorului de Stat din Istanbul, pe care a absolvit-o cu succes in 1985, dupa care a plecat cu o bursa de studii de actorie in Marea Britanie, unde a studiat in paralel si dans modern in cadrul Scolii de Dans din Londra.

Kursat Alniacik a revenit in Tucia in 1987 si a debutat ca actor in cadrul Teatrului de Stat din Bursa si in paralel a predat lectii de dans modern la Univrsitatea din Uludag si apoi timp de noua ani a lucrat ca instructor de dans modern in cadrul Institutiei Educationale Eyuboglu.

In 1989 a jucat in primul serial de televiziune" Sessiz Firtina", iar apoi au urmat multe alte roluri in peste 15 seriale si cinci filme artistice.

Rolurile care i-au adus un plus de notorietate in multe colturi ale lumii au fost cele jucate in "Yaman" (2014) si in "Dragoste infinita" (2015).

Celebrul actor isi dedica inca foarte mult timp carierei, insa a incercat de-a lungul vietii sa mentina un echilibru intre profesie si familie si nu si-a neglijat niciodata sotia si cei doi copii.

Citeste si: BURAK OZCIVIT (Kemal), alaturi de mama si de sora sa! Carismaticul actor revine in sanul familiei sale ori de cate ori simte nevoia sa fie rasfatat! Iata cum arata cele doua femei care i-au marcat copilaria si i-au indrumat primii pasi in viata!

Citeste si: Atragatoarea Fahriye Evcen, iubita lui Burak Ozcivit a facut primul pas in moda! Iata cum a stralucit pe podium frumoasa actrita, la evenimentul de lansare a colectiei sale de haine!

De curand acesta a publicat pe contul lui de socializare mai multe imagini cu familia sa si un filmulet in care isi petrece timpul liber alaturi de fiul lui, pe care il invata cateva scheme de karate:

 

Stage fighting with my son...

A post shared by Kursat Alniacik (@kursatalniacik) on

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.