L-a facut de ras in fata televiziunilor. Uite cum si-a luat o mama fiul de la protestele din Baltimore

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 07:08

Un adolescent mascat care participa la revolta impotriva autoritatilor din orasul american Baltimore a fost recunoscut de mama sa si dus acasa cu forta.

Femeia era furioasa pentru ca fiul sau s-a alaturat protestelor violente din Baltimore. Ea si-a recunoscut copilul de la televizor, unde a fost filmat in timp ce arunca pietre intr-un echipaj de politie si a venit sa il ia acasa. In inregistrarea facuta de un martor anonim se vede cum aceasta il loveste de mai multe ori, apoi il alearga pe strada.
"Vrei sa fii vazut? Da-o jos!" i-a strigat mama in timp e incerca sa ii dea jos de pe fata cagula.
Seful politiei din Baltimore a laudat-o pe mama furioasa intr-o conferinta de presa. "Mi-as fi dorit sa existe mai multi parinti care sa aiba grija de copiii lor in seara asta", a declarat oficialul.

Femeia era furioasa pentru ca fiul sau s-a alaturat protestelor violente din Baltimore. Ea si-a recunoscut copilul de la televizor, unde a fost filmat in timp ce arunca pietre intr-un echipaj de politie si a venit sa il ia acasa.

In inregistrarea facuta de un martor anonim se vede cum aceasta il loveste de mai multe ori, apoi il alearga pe strada.

"Vrei sa fii vazut? Da-o jos!" i-a strigat mama in timp e incerca sa ii dea jos de pe fata cagula. Seful politiei din Baltimore a laudat-o pe mama furioasa intr-o conferinta de presa. "Mi-as fi dorit sa existe mai multi parinti care sa aiba grija de copiii lor in seara asta",

a declarat oficialul.

##VIDEO137091##

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Orasul a fost cuprins de violente dupa inmormantarea unui tanar de culoare, de 25 de ani, care a murit dupa ce a fost ranit in arestul politiei. 1200 de politisti au fost mobilizati pentru a calma spiritele.