L-a înșelat sau nu Iuliana Marciuc pe Adrian Enache: “Cu omul de afaceri grec a existat o poveste, într-adevăr...”

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 29 ian 2024, 07:34

Iuliana Marciuc a fost invitată în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai”

Sursa: Sursă Kanal D

Iuliana Marciuc a vorbit deschis, în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai", despre relația sa cu artistul român Adrian Enache.

Data de 28 ianuarie a fost marcată de o apariție notabilă în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai", unde invitată specială a fost Iuliana Marciuc. Sub îndrumarea atentă a moderatorului, Iuliana a oferit răspunsuri sincere și a lămurit unele aspecte controversate din viața sa personală.

Iuliana Marciuc a vorbit despre calitățile lui Adrian Enache

Dumică, 28 ianuarie, Iuliana Marciuc a fost invitată în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai", unde a oferit răspunsuri sincere și a lămurit aspecte controversate din viața sa personală, sub îndrumarea atentă a moderatorului.

Întreaga discuție a fost marcată de întrebările incisive ale Denisei Rifai, inclusiv cele despre relația sa cu Adrian Enache și presupusele aventuri romantice cu Ioan Neculaie și un om de afaceri grec. Iuliana a clarificat cu zâmbetul pe buze, respingând afirmațiile lui Adrian Enache privind alintul "păpușă" și oferind detalii despre modul în care acesta o alinta, folosind simplul "Iulica".

În ceea ce privește relația cu Adrian Enache, Iuliana a subliniat calitățile pozitive ale acestuia și a evitat detaliile despre presupusa înșelare, menționând că nu a fost un aspect obișnuit.

Citește și: Biografie Iuliana Marciuc- Parcursul său spre o carieră strălucitoare și o viață personală împlinită. Ce vârstă are cea mai longevivă prezentatoare TV din România

“Depinde ce înseamnă a înșela. Nu, nu am înșelat de multe ori, în nici un caz.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Referitor la relația cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov, Iuliana Marciuc a subliniat că a avut o relație frumoasă cu acesta și că menține în continuare o legătură de prietenie. A explicat că prezența sa la Cerbul de Aur, în calitate de prezentator, a contribuit la consolidarea acestei relații.

Ce a spus Iuliana Marciuc despre infidelitate

De asemenea, în ceea ce privește relația cu omul de afaceri grec, Iuliana a confirmat o poveste, dar a respins ideea că s-ar fi finalizat așa cum a fost speculat în media,

iar Adrian Enache continua să-i transmită sentimente prin intermediul muzicii grecești.

“Cu omul de afaceri grec a existat o poveste, într-adevăr, dar în nici un caz nu s-a finalizat, așa cum a relatat presa. Da, e adevărat, că Adrian continua să-mi cânte” a precizat Iuliana Marciuc.

Întrebată de Denise Rifai despre ce înseamnă a înșela, aceasta a declarat că din punctul ei de vedere, “a înșela înseamnă atunci când cu sufletul te duci în altă direcție și eu nu am făcut acest lucru niciodată.”

Urmăriți răspunsul complet în materialul video de mai jos: 

Emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai" continuă să se bucure de succes, atrăgând atenția publicului și obținând recunoașterea în industria media, cu premii consecutive în 2021 și 2022 pentru "Cea mai bună emisiune de interviuri-portret" la Premiile TV Mania.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.