L-a lasat mut de uimire pe iubitul turc! Andreea Marin a imbracat din nou rochia de mireasa

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:22

In timp ce fostul ei sot se concentreaza asupra unei noi relatii de iubire, Andreea Marin a imbracat din nou rochia de mireasa.

Cine s-ar fi asteptat s-o vada pe Andreea Marin intr-o astfel de tinuta?! Se pregateste, oare, fosta sotie a lui Stefan Banica Jr. sa ajunga din nou la altar, in rochie de mireasa? O tinuta care l-a lasat mut de uimire pe iubitul ei turc. Sa fie, oare, o proba inainte sa faca marele pas cu noul sau iubit, Tuncay?

Si pe buna dreptate! Cu o silueta de invidiat si cu un zambet de adolescenta, Andrea Marin a aparut aseara la un evenimet ca o adevarata zana din povesti.

Cu un machiaj natural, o coafura simpla, usor retro, Andreea pare de-a dreptul ravasitoare cu o coronita de printesa pe cap si cercei sclipitori. Priviti cat de gratios isi tine zana trena!

Zilele trecute, Andreea Marin a facut declaratii bulversante care au dat nastere multor semne de intrebare in legatura cu fostul sau sot Stefan Banica Jr. Marturii care au facut-o sa lacrimeze. Andreea Marin pare hotarata sa treaca peste problemele de pana acum si s-o ia de la capat alaturi de fetita ei, Violeta, si de iubitul sau turc, Tuncay, care pare ca s-a indragostit iremediabil de vedeta
noastra.

De dragul ei, turcul s-a mutat in Romania. Si cine stie, poate Tuncay o va face pe Andreea Marin sa se razgandeasca si sa imbrace pentru a doua oara rochia de mireasa. Pana atunci, se pare ca motivul pentru care Andreea Marin, prezenta aseara la Sibiu, la Premiile Media Music Awards, a purtat aceasta rochie este unul profesional. Vedeta tocmai a semnat un contract de colaborare cu o faimoasa casa de moda din Spania.



##VIDEO79732##

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

 

 

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.