L-a vazut CERSIND la semafor si l-a intrebat ce a patit la FATA: RASPUNSUL lui te va TULBURA!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 29 sep 2020, 05:30

Barbatul care a realizat filmuletul, Sasha Leahovcenco, explica momentul cand l-a vazut pe Reggie cersind bani la semafor.

Cand s-a uitat sa vada daca are maruntis, si-a dat seama ca nu are decat 20 de dolari in portofel. La inceput, Leahovcenco s-a gandit ca barbatul nu merita atat de multi bani, insa la o privire mai atenta la fata lui, el s-a razgandit pe loc. El l-a intrebat pe Reggie ce s-a intamplat cu fata lui si acesta i-a spus ca si-a dat foc. Leahvoncenco a mai vrut sa stie daca se mai poate intoarce in acel loc pentru a-i asculta intreaga poveste, iar Reggie a fost de acord.



Barbatul de culoare a povestit ca s-a nascut si a crescut in Sacramento. A avut niste parinti buni care l-au indrumat pe cai cinstite. Mai aflam ca lui Reggie ii placea enorm sa mearga la scoala pentru ca se simtea bine in acel mediu.

Dupa cativa ani, s-a inrolat in Armata, apoi a fost disponibilizat. Cand s-a intors de acolo, a simtit ca adevenit cu totul alt om.

A inceput sa faca alegeri gresite si sa continue tot asa cazand in patima drogurilor. Reggie a marturisit ca intr-un final a ajuns sa isi dea foc. Dupa ce a recurs la acest gest, s-a produs un miracol: A renascut si din intreaga sa experienta a reiesit un alt om, mai profund, mai umil si cu o alta perspectiva de viata.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”