L-ai văzut? Daniel a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Polițiștii din Sibiu fac apel la populație

Autor: Diana Bostan

Muntean Daniel Nicolae a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

Sursa: Facebook

Poliția din Sibiu este în alertă și solicită ajutorul cetățenilor pentru găsirea unui bărbat în vârstă de 34 de ani, care a dispărut în mod inexplicabil după ce a plecat de acasă.

Familia bărbatului, Muntean Daniel Nicolae, a raportat dispariția acestuia, iar autoritățile fac apel la cetățeni pentru orice informație ce ar putea contribui la localizarea sa.

Citește și: Tu ai văzut-o? Melania a dispărut misterios în timpul unei vacanțe în Turcia. Ce spune prietena care o însoțea

Autoritățile din Sibiu cer ajutorul cetățenilor pentru găsirea unui bărbat în vârstă de 34 de ani 

Poliția din Sibiu solicită sprijinul comunității pentru localizarea unui bărbat de 34 de ani, dispărut de la domiciliu. Muntean Daniel Nicolae a plecat de acasă, din satul Sadu, județul Sibiu, pe 6 septembrie, în jurul orei 07:00, și nu s-a mai întors.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Potrivit Antena3CNN, familia a raportat dispariția, iar autoritățile fac apel la populație pentru orice informație care ar putea ajuta la găsirea acestuia.

Citește și: Alertă în județul Galați. Un tânăr în vârstă de 28 de ani și-a ucis tatăl, apoi s-a făcut nevăzut. Individul extrem de periculos este căutat de autorități

Bărbatul conducea un autoturism Peugeot de culoare gri, cu numărul de înmatriculare SB-89-MDN.

Semnalmentele sale includ o înălțime de 178 cm, greutate de aproximativ 80 kg, păr brunet tuns scurt și ochi căprui. Din păcate, nu se cunosc detalii despre vestimentația pe care o purta la momentul dispariției.

Oricine are detalii care ar putea ajuta la localizarea sa este rugat să contacteze poliția sau să apeleze numărul de urgență 112.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.