„L-am cunoscut recent”. Mihaela de la ”Casa iubirii”, detalii despre noul bărbat din viața ei. Câștigătoarea sezonului doi nu a mai putut păstra secretul față de Ionuț Stoica

Autor: Diana Bostan

Mihaela Homa și Ionuț Stoica

Sursa: Instagram- Mihaela Homa/ Captură YouTube

Mihaela de la ”Casa iubirii” și-a surprins fanii cu ultima sa declarație. Câștigătoarea celui de-al doilea sezon i-a dezvăluit lui Ionuț Stoica cine este noul bărbat din viața ei.

Mihaela Homa și Ionuț Stoica, doi dintre foștii participanți ai emisiunii „Casa Iubirii”, și-au adus aminte de diverse experiențe, inclusiv unele mai dificile, în cadrul unui podcast moderat de fostul concurent. În timpul discuției, cei doi foști concurenți au împărtășit povești, inclusiv cele care au adus cu sine momente dureroase din trecut.

Mihaela a izbucnit în lacrimi în timpul podcast-ului moderat de Ionuț Stoica

Mihaela Homa, cea care a triumfat în sezonul doi al reality show-ului „Casa Iubirii”, și Ionuț Stoica, fostul ei coleg, au avut o revedere emoționantă după câteva luni. În timpul întâlnirii, Mihaela i-a împărtășit lui Ionuț detalii despre experiențele și provocările pe care le-a traversat, ceea ce a generat o reacție emoțională, cu lacrimi și îmbrățișări sincere.

În cadrul podcast-ului moderat de Ionuț Stoica, Mihaela a adus în discuție amintiri care au inclus și momente triste, survenite după câștigarea competiției.

Chiar dacă se bucura sincer că a fost votată în număr mare de public, tânăra a dezvăluit că tristețea a pătruns în sufletul ei când a constatat că ceilalți colegi nu au împărtășit aceeași bucurie pentru ea.

Citește și: Lorena și Laurențiu de la „Casa iubirii”, din nou împreună: „Sunetul plăcerii”. Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Mihaela ar fi sperat la o reacție mai caldă din partea celorlalți concurenți atunci când a aflat că a devenit favorita telespectatorilor, dar această dorință nu s-a îndeplinit.

În timp ce își exprima sentimentele către Ionuț, Mihaela a fost copleșită de emoții, izbucnind în lacrimi, iar tânărul nu a stat pe gânduri, oferindu-i o îmbrățișare sinceră.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

„Eu parcă mi-aș fi dorit, când eram cu cecul în mână, să vină cineva să mă îmbrățișeze tare.

Și când m-am dus lângă doamna Andreea(n.r. Andreea Mantea), am îmbrățișat-o pe ea. Mi-am adus aminte de atunci. Nu mai pot(n.r. plânge)... Chiar mi-am dorit foarte mult. Am simțit cineva să vină așa să mă ridice. M-am gândit așa că… puteau toți măcar să vină acolo”,  a spus Mihaela, în cadrul podcast-ului moderat de Ionuț Stoica și preluat de WOWbiz.ro.

„Pot să-ți dau eu o îmbrățișare acum? Haide!”,  i-a

spus Ionuț, în timpul podcast-ului său.

Mihaela a vorbit despre noul bărbat din viața ei

Chiar dacă intrase în „Casa Iubirii” cu intenția de a-și găsi alesul inimii, Mihaela a avut parte de un drum plin de peripeții și dezamăgiri. Fata s-a îndrăgostit profund de Robert, cu care a construit o relație în cadrul emisiunii, însă povestea lor de dragoste s-a încheiat într-un mod dureros pentru ea.

Citește și: Mihaela face dezvăluiri despre relația sa cu Radu: „Când vine vorba de tine sau de alte persoane mai zic că nu se știe niciodată...”

După câteva săptămâni de la încheierea competiției, Mihaela a surprins pe mulți cu un anunț neașteptat. Fosta concurentă pare că și-a depășit trecutul și a făcut loc pentru o nouă poveste de dragoste, mărturisind lui Ionuț că a întâlnit un alt bărbat care i-a captat atenția.

„O să spun acum. Am cunoscut pe cineva recent”, i-a spus Mihaela lui Ionuț.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?