„L-am dus, a plătit”. Ce a făcut taximetristul care a găsit o pungă cu 40.000 de euro în mașină. Un client o uitase după ce s-a terminat cursa

Autor: Lavinia Medrea

Un client o uitase după ce s-a terminat cursa

Sursa: botosaneanul.ro

Un șofer de taxi din Botoșani a găsit o pungă plină cu bani în autoturismul lui. Un pensionar, pe care-l lăsase la destinație, a uitat sacoșa sub scaun.

Constantin Ionescu, un șofer de taxi din Botoșani, a găsit sub scaunul mașinii sale o sacoșă de rafie care aparținea unui pensionar pe care-l lăsase la destinație. La început, a crezut că e vorba de o sacoșă plină cu ciocolată, dar apoi a constatat că e vorba de o pungă plină cu mii de euro.

Ce a făcut taximetristul care a găsit o pungă cu 40.000 de euro în mașină

„L-am dus, a coborât, a plătit. Dar el când a urcat a avut o sacoșă de rafie, a pus-o între picioare, sub scaun era. Mi-a plătit, eu am plecat și când mă apropiam de stația din Bucovina, am văzut. Chiar atunci am avut un client și l-am dus înapoi spre Bazar. Am dus clientul și m-am dus din nou să-l caut pe bătrân, am zis că mă poate mă așteaptă.

Imediat a fost. Nu era. M-am întors în stația din care l-am luat”
, a declarat  taximetristul, relatează  botosaneanul.ro.

Bărbatul s-a grăbit imediat să-i înapoieze punga cu bani bătrânelului, care și-a dat seama prea târziu că și-a uitat punga cu bani. 

Citește și: „Îți vom purta amintirea în inimile noastre mereu”. Cum putea să scape cu viață adolescenta de 14 ani atacată în Grădina Botanică din Craiova

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Vreo 40.000 de euro cred că erau. În momentul în care am anunțat dispeceratul mi-au zis: bine că ați anunțat, dacă nu apare, mergeți la Poliție. Și tocmai bătrânul venise și m-au anunțat colegii: vezi că bătrânul te așteaptă. El era în față, eu în spate”, a declarat taximetristul.

Șoferul a povestit că nu avea de gând să țină bunul găsit pentru el deoarece nu sunt banii lui.

Cu lacrimi în ochi, pensionarul i-a mulțumit pentru că i-a înapoiat sacoșa cu bani. 

Șoferul de taxi a mai găsit bunuri uitate în mașină, dar nu le-a păstrat niciodată

Deși a mai avut situații în care a găsit diverse bunuri în mașina lui, precum telefoane, șoferul de taxi nu le-a păstrat, pentru că a considerat că nu-i aparțin și nu are acest drept. 

Citește și: „În fiecare seară, înainte să mă culc, îi spun «Te iubesc»”. Gesturile înduioșătoare pe care Mădălina Crețan le face, pentru a păstra vie amintirea lui Nosfe

„Bani nu am mai găsit. Telefoane. Chiar după ce am dus banii, am avut o familie, veneau din pelerinaj și au uitat un telefon. Eu nu l-am văzut, că acum după ce coboară, eu mă uit.

L-am pus acolo și am așteptat să sune. Am anunțat la dispecerat, avea parolă, nu puteam umbla la el. A sunat cineva până la urmă, era nevastă-sa și a spus ce telefon au. Ce să păstrez dacă nu e al meu lucrul? Eu mai mult pierd, mai merg și eu la Biserică, și soția merge, suntem totuși... nu se opresc lucrurile. Dacă ai oprit azi un lucru, mâine pierzi mai mult”, a declarat taximetristul.